Vil du have det onsdag: Chanel Sac en Cuir Doux Bag

i sidste uge på Want It Onsdag, jeg sammensatte et helt tøj, som jeg ville have. Denne uge er alt, hvad jeg beder om, en taske, en let taske. Er det for meget at spørge? Det, jeg vil have, er Chanel, og hvorfor jeg vil have det burde være klart. Det forenklede design er allestedsnærværende af Chanel. Elfenben er ikke en farve, jeg drages til, for at bekymre sig om at vise snavs og slid, men denne elfenben læderpose ser så blød, glat og sexet ud, jeg kan ikke stoppe med at ønske den.

Den quiltede øverste klap er på toppen af den to sac almindelige læderlegeme af Chanel Sac en Cuir Doux Bag. Der er den almindelige Chanel -elegance, mens den stadig forbliver frisk og sjov. Forvent ikke andet end overordentlig blødt læder, da Chanel aldrig skuffer med deres kvalitet. Køb via Chanel for $ 3.150.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post