Fendi Floral Box Hold

Det er en Fendi -type dag. Amanda offentliggjorde tidligere om Fendi Beaded Hold så godt som det påvirkede mig lidt. Hun var død på, da hun talte om Fendis glansdage, der går tilbage til sex såvel som byen. Denne flerfarvede kassehold har det, jeg bestemt synes om at være fantastisk håndsømmet såvel som malet bomuldsblomsterdetalje.

Med en satinfront, sort læderfor såvel som sølv tone trim, er dette greb bestemt en hovedturner. Udover prisen er det eneste, jeg ikke er fan af fastgørelsen af top; Det er bare ikke i form med resten af posen. Men jeg kan muligvis se forbi det såvel som at gå tilbage til at fokusere på sandheden, at jeg virkelig opdagede en drillende Fendi -taske, som jeg ikke ville have noget imod. Få med Net-A-Porter for $ 2140.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post