Mode såvel som Art Collide igen for træner X Krink

Coach’s kunstnerpartnerskaber har været ret uovervindelige, siden de begyndte med Hugo Guinness sidste år. Det ustabile amerikanske lædermærke, der er tilsluttet James Nares Next, såvel som nu er træner kommet med en samling af mænds (men de er unisex, lad os være rigtige) tasker såvel som lidt tilbehør med Brooklyn-baserede gadekunstner Craig Costello Ligeledes forstå som Krink. Træner X Krink faldt lige ved Coach.com, såvel som du ville være velrådet til at begynde at lagre op, hvis dette specifikke udvalg af gadesvise high-end kicklet din fantasi. (Det kildrer bestemt min.)

Coach såvel som Costello anvendte en 30-trins skærmprintproces til at overføre farvestoffet til disse læder eller overtrukne lærredsposer samt tilbehør, såvel som resultatet er mærkets traditionelle æstetiske transformeret af en smule New York Punk Street-kultur . Moderne, rodede partnerskaber som denne er en potentiel metode for et brand, der ønsker at tilbyde gode tilbud såvel som gode tilbud af tasker til en lang række mennesker, men stadig bevare en smule af en kant, såvel som træner er at komponere Bogen om nøjagtigt, hvordan man kan opnå netop det.

Priserne varierer fra $ 98 for bagagemærker til $ 798 for de ugentlige poser, du ser ovenfor. Undersøg samlingen nedenfor, eller shop den nu via Coach.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post