Dagen er endelig kommet: Produktionsdag!

Alt vores hårde arbejde (Brynn, Spring Design Intern og US Aktuelle praktikanter)
er endelig til at komme sammen for at skabe nogle fantastiske tasker denne sæson.

Før feriehejet mødte Brynn & jeg med vores produktionshold for at færdiggøre 2016 efterårssamlingen. Processen er ikke let, når det kommer til produktion. Hver tomme af læder til hver lille rivet regnes. Disse tasker er lavet med så meget kærlighed, vi arrangerer alt 110% før produktion! Alle råmaterialerne undersøges og tælles. Vi forbereder os intensivt på nogen bump i vejen og stræber efter at reducere risici. Sammen forsøger vi vores hårdeste at gøre produktionen til at køre så glat som muligt.

Hele denne sommer interning på Brynn Capella Inc. Jeg har gjort sig klar til dette øjeblik.

Selvom jeg ikke var involveret i 2016 Fall Collection indtil i sommer, anser jeg det for en baby af mine. Det er ekstremt spændende at tage vores næste skridt i livscyklusen for at producere håndtasker. Vores job i hele produktionen sørger for, at vores team er udstyret og til tiden. Som en af ​​design praktikanterne har jeg bestilt materialer og overblik over vores lager hele sommeren for denne produktion. For at reducere eventuelle risici eller forsinkelser er det vigtigt at blive organiseret: fra tidsstyring til hardwarehylderne.

Kommunikation er nøglen!

Vi havde nogle mindre ændringer i de nuværende stilarter, der skulle høres. Vi sørger for, at hele holdet er opmærksom på disse ændringer og årsagerne til enhver ændring. Besætningen afhænger af kommunikation; Alle ender af produktionsprocessen er afgørende. Hver taske konsulteres og noteres for at sikre den korrekte produktion! Hvert farve læder har en bestemt foring og lynlås, der er blevet omhyggeligt plukket ud. Der er produktionsark (snydeark) givet til holdmedlemmer med forvirring på farver eller størrelser!

Vi har også de nye stilarter, der lancerer dette efterår! Efter færdiggørelsen af ​​disse nye poser er det så spændende at se resultatet. Vi er alle meget ivrige efter denne næste sæson af tasker.

Del dette:
Klik for at dele på Twitter (åbner i nyt vindue)
Klik for at dele på Facebook (åbner i nyt vindue)
Klik for at dele på Pinterest (åbner i nyt vindue)
Klik for at dele på TUMBLR (åbner i nyt vindue)

Sådan her:
Ligesom loading …

Er en crossbody hobo taske til dig? 23. januar, 2022in “Emerging Designers”
BTS: Kun startjune 3, 2016in “Fashion Business”
Ved du, hvordan din håndtaske er lavet? 2. marts 2018in “Fashion Business”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post