Alexander Wang prøver på endnu en knockout med Darcy Slouchy Hobo

Er der en bestemt håndtaske, der hjemsøger dig? Alexander Wang Rocco har hjemsøgt mig i betragtning af, at jeg først lagde øjnene på det: førte mig til at få det, kun for at ende med at blive skuffet over det, vende tilbage og nu føle sig plaget som om jeg kunne have ønsket det. Du kan se, hvis du læser min anmeldelse af posen, blev jeg helt svigtet. Jeg vidste, at studsene ville tilføje vægt, men de tunge studs, der var parret med formen på posen, fik det til at se ud til at være frumpy. Og jeg kunne ikke se ud til at få det til at fungere for mig. Men jeg tænker ofte på posen og føler, at jeg vil prøve den endnu et forsøg. Lille hemmelighed i mit sind: Jeg * hader * tilbagevendende poser og finder næsten altid noget godt i en taske, så jeg kan beholde den og bære den.

Men denne taske fungerer muligvis bedre for dem, der elsker Alexander Wang -æstetik, men har brug for meget mere støtte til en tungere håndtaske. Velkommen Alexander Wang Darcy Slouchy Hobo til familien, jeg tror, ​​at mange af jer vil byde hende velkommen med åbne arme og tegnebøger.

Først ting først, lad os få det tydelige ud af vejen. Denne taske vil være tung. Beskrivelsen angiver, at bunden er foret med en fuld række af beskyttende metalfødder. Alt, hvad jeg ved, er, at Alexander Wang -studs eller ‘fødder’, som der er angivet her, er tunge. Men grunden til, at det fungerer bedre på denne taske, er på grund af formen. Dette er en bærepose, som vil være meget lettere at bære og meget lettere at sprede den samlede vægt på din krop. Et af de største problemer med Rocco er, at den skal være håndholdt, som kan være besværlig at bære rundt. En bærepose vil fjerne dette problem og gøre det meget mere håndterbart.

Resten af ​​posen modtager intet andet end ros fra mig. Jeg elsker en klassisk hobo -form, og det anvendte læder ser tyk og rigt ud, hvilket jeg elsker. Denne hobo har holdning, men er stadig hver dag bærbar. Vil dette være posen, der fører mig tilbage i Alexander Wang -besættelse? Forudbestilling gennem SAKS for $ 850.

Hvad synes du om den nye tilføjelse, Darcy?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post