Har du en go-to Holiday taske?

De sidste to år føles på en eller anden måde, at de er gået i blinke i et øje, men også føles som en evighed siden på samme tid. Nu er jeg meget mere end nogensinde, jeg føler træthed af, hvad vi kollektivt gennemgået som et samfund i løbet af de sidste to år. Jeg finder mig selv længsel efter sommeren og de ferier, der følger med det.

Jeg vil gerne føle det sjældne, nemt og ubekymret humør, der kun kommer, når man er miles væk hjemmefra og alle deres ansvar. Jeg længes efter de dage, hvor min eneste bekymring vil være, hvilken tid middag er, og om jeg vil have en frossen margarita eller en på klipperne.

Den bedste feriepose?

Som livet er begyndt at overgå lidt efter lidt mod en vis grad af normalitet, er rejsen blevet muligt igen, og mange af os er indbetalt på flyselskabskuponer eller vælger at endelig tage den tiltrængte tur. I sommer har jeg planlagt to ture, og som jeg begynder at mentalt planlægge for ting, jeg vil bringe eller købe. Jeg er begyndt at undre sig, er der sådan en ting som den bedste feriepose?

Jeg har ikke været på en stor tur i nogen tid, og jeg er ekstatisk at tjekke Tel Aviv, Israel, i juni og Lissabon, Portugal, i september. Begge ture vil bringe et varmt vejrlima med både by- og strandudflugter i planerne. Jeg har brug for noget, der er både alsidigt og praktisk, og mens jeg sandsynligvis vil medbringe en eller to af mine store tasker til middage, for dagtimerne har jeg fået mine øjne på noget nyt.

Longchamps le pliage filet

Indført sidste år, Lonchamps Le Pliage FileNet kan bare være den bedste feriepose. Det er ikke kun elegant og usædvanligt smukt, at være The LoveChild af to berømte franske mærker, men det er også let at pakke, tage meget lidt plads. Le Pliage Filet blev oprettet af Longchamp i partnerskab med filt, Frankrikes ældste maker af netto indkøbsposer.

Longchamp le pliage filet
via Longchamp.

$ 110.

Med både praktisk og stil i tankerne har posen to sæt håndtag, hvilket giver mulighed for topstyring og over-shoulder slid. Et sofistikeret twist på bæredygtige markedsforretninger, partnerskabet er en meget trendy ode til to must-have klassiske franske tasker. Le Pliage filet details for kun $ 110 også, hvilket gør denne taske til en ferie, der ikke vil bryde banken. Nu hvis jeg kun kunne bestemme hvilken farve at købe …

Hvad er din optimale feriepose?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post