Costume National Foldover Take On Bag

Jeg har håbet, at Saks ville begynde at bære kostume nationale håndtasker nogensinde, fordi de begyndte at sælge deres sko for flere måneder siden, og nu, hvor jeg har fået mit ønske … ja, jeg er En smule undervurderet. Dette særlige brand er kendt for dets innovative, dekonstruerede brand af cool centrum, og jeg kan ikke undgå at tro, at kostume -nationale foldovertager er lidt på den sikre og bla -side for dem.

Misforstå mig ikke, det er en perfekt brugbar taske. Jeg kan virkelig godt lide at tage på remmen er ekstra bred sammenlignet med en masse enkeltstroppsposer, fordi det typisk er en funktion, der gør en taske virkelig behagelig og let at bære. Så jeg sætter pris på indsatsen på dette aspekt, og jeg værdsætter også farven. Ved første kig er det lidt kedeligt, men jeg elsker mørkegrå, og jeg tror, ​​at meget flere poser er nødt til at omfavne farven, så jeg giver den et pas. Men samlet set er den følelse, jeg får fra denne taske, ikke banebrydende eller centrum eller ung. Det er bare lidt meh, og jeg håbede virkelig på en innovativ og interessant linje med håndtasker at skrive om. Hvis hele deres udvalg af tilbud er repræsenteret nøjagtigt af det, der i øjeblikket er tilgængeligt, er jeg meget mere end lidt skuffet. Køb via Saks for $ 990.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post