De første Louis Vuitton -efterår 2018 -poser er ankommet: Klassiske former med sprøde striber

I mit sind er brugen af ​​farvet læder til kontrast til Monogram Canvas den mest betydningsfulde ting, der er sket med Louis Vuittons taske -samling som en Hele i betragtning af at Nicolas Ghesquiere efterfulgte Marc Jacobs som kreativ direktør. Før det var det læder, der blev brugt i kvinders monogramposer, Ivory Vachetta, med få undtagelser, og viljen til at udforske andre accentfarver satte straks Ghesquieres stempel på et af brandets underskrifter og fik monogram til at føle sig frisk opdateret til den næste fase i sin historie. I efteråret 2018 fortsætter Louis Vuitton udseendet med en række tasker med slanke læderstriber.

Samlingen inkluderer både nye og gamle klassikere fra Alma til Neonoe, såvel som nogle af mærkets populære dagposer, der ikke har navnegenkendelse, der er lige så stor som mærket er en masse populære stykker. Taskernes kroppe er enten EPI-læder eller monogram, og de fordoblede, ned-midten af ​​striberne findes i to kombinationer: marineblå og rød eller rød og lyserød. Disse parringer giver poserne en sprød, preppy kvalitet, som er især velkommen på monogramposerne, som kan have tendens til flashiness.

Epi -poserne har i mellemtiden en slags racepleje for dem, men på en retro måde er det ikke for påtrent sporty. Generelt gjorde disse tasker mig chokeret over, at vi aldrig har set Louis Vuitton gøre noget som dette før (med undtagelse af Mon -monogram, der bruger tilpassede malede striber), fordi striben føles som en naturlig tilføjelse til både logoprint og Læder af fast farve.

Tjek de poser, der i øjeblikket er tilgængelige fra denne linje nedenfor; Nogle af dem er tilgængelige fra øjeblikkeligt køb fra webstedet, mens andre kræver et opkald til LV -kundeservice for at finde dem i en butik og skib.

Louis Vuitton Alma Bag
$ 1.830 ved hjælp af Louis Vuitton

Louis Vuitton Alma Bag
$ 1.830 ved hjælp af Louis Vuitton

Louis Vuitton Cluny MM taske
$ 3.100 ved hjælp af Louis Vuitton

Louis Vuitton Georges BB Bag
2.140 $ ved hjælp af Louis Vuitton

Louis Vuitton Georges BB Bag
2.140 $ ved hjælp af Louis Vuitton

Louis Vuitton Georges mm taske
2.400 $ ved hjælp af Louis Vuitton

Louis Vuitton Neonoe Bag
2.430 $ ved hjælp af Louis Vuitton

Louis Vuitton Neonoe Bag
2.430 $ ved hjælp af Louis Vuitton

Louis Vuitton Petite Malle Bag
$ 5.400 ved hjælp af Louis Vuitton

Louis Vuitton Petite Malle Bag
$ 5.400 ved hjælp af Louis Vuitton

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post