Vintage Chanel på … Shopbop!?!

Nå kvinder såvel som herrer, dette er bestemt lidt af en overraskelse. Bare et par øjeblik tilbage trak jeg Shopbop op så godt, som jeg næppe kunne tro på, hvad jeg så – vintage Chanel -tasker til salg. Hvis du er noget som mig, angiver du sandsynligvis for dig selv, “ingen friggin -måde”, da jeg tror på mig, det er netop det, jeg stadig siger!

Efter lidt meget mere kiggede jeg rundt, jeg vedrørte den sidste tanke, at disse poser i sandhed er autentiske såvel som uden et spørgsmål smukke. Mens vi normalt prøver såvel som at nedbryde artikler en taske ad gangen, kan jeg ikke hjælpe mig selv, jeg kræver at dele alle tre poser med dig. De tre skønheder, der tilbydes, er: Vintage Chanel Caviar Jumbo CC Lock Bag til $ 3960, Vintage Chanel Single Chain Bag til $ 3190 samt Vintage Chanel Double Chain Tube -taske til $ 2750.

Disse poser kommer fra vintage leverandør, hvad der går rundt kommer rundt (WGACA). Mens de allerførste to tasker, jeg har påpeget, allerede tilbydes, er dobbeltkædede rørposen stadig tilgængelig. Jeg håber, at selv om disse poser praktisk talt alle tilbydes, hvis ShopBop vil genopfylde. Det håber jeg bestemt!

Er du stadig i vantro? Jeg er bestemt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post