Mini Review: Croc Proenza Schouler PS1

Jeg faldt ud af at udgive min #StayHomeWithBags -serie, men jeg er tilbage for at indhente! Posen, jeg delte på dag 14, er langt den allerbedste taske -tilbud, jeg nogensinde har narret. At få et fantastisk tilbud på en taske får mig til at føle, at jeg vandt noget, når jeg i sandhed stadig betaler mine egne vanskelige optjente penge. Proenza Schouler PS1 var et øjeblikkeligt hit, da den blev frigivet i 2008. Den afslappede institutionsposefølelse var en velkommen ændring af de typiske taskeformer, der blev set i poseverdenen såvel som for min personlige stil, den genklang så godt.

En dag gennemsøgte jeg outnet såvel som denne matte krokodile Proenza Schouler PS1 dukkede op med en enorm 70% rabat. Tasken, der generelt udgiftsførte $ 14.500, blev markeret til $ 4.350, så godt jeg skreg til Vlad, “Kan jeg købe denne taske?!”. Det var stadig en virkelig høj klistermærke, men han var så godt som jeg var enig, da det var sådan et tilbud på en taske, som jeg allerede var besat over, jeg skulle ikke give den op. Da jeg klikkede på køb, fik jeg ikke en bekræftelses -e -mail med det samme, så jeg var så bekymret, at ordren ikke gik igennem – og den viste sig som tilbudt på hjemmesiden dengang. Det virkede så godt at være sandt så godt som det var. Mens jeg fik min taske, et par år senere havde vi en tilfredsstillende med Outnet såvel som hørt fra dem, at det var en fejl, at denne taske nogensinde blev opført, da den var en traditionel farve, der stadig blev tilbudt fuld pris til detailhandlere!

Min taske har holdt utroligt godt i løbet af de sidste 8 år. Som jeg sagde tidligere, er det afslappet, fantastisk såvel som anderledes, hvilket gør det til et skiller sig ud. Den matte tan krokodillehud er utroligt smidig – den ser både ud såvel som føles forbløffende. Du kræver et ekstra trin eller to at åbne såvel som lukker posen med institutionens poselukninger, men når du er inde i posen fungerer godt til at adskille produkter i rum såvel som passer temmelig lidt. Der er en udvendig lynlåslomme, der er perfekt til din telefon såvel som nøgler, såvel som interiøret har en simpel forstærkning adgang til poselomme lige under den forreste klap sammen med alle de andre områder til organisering såvel som opbevaring.

Jeg har et par andre PS1 -poser, men dette vil permanent være min foretrukne af flere grunde. Bonus: Hvis du ser mine historier, vil du høre Millie fortælle mig “dette er så kedeligt” såvel som et enormt pandebillede af hende, plus Vaughn kommer efter nogle kos. Jeg har gennemgået denne taske i dybden lige her ud over min mellemstørrelse i rutinemæssigt læder her.

Der er en stor mængde PS1’er til salg, da dette stadig er den mest fremtrædende taske til mærket. Lige nu er snarere nogle få markeret, så hvis du overvejer at tilføje en til din samling, skal du inspicere sortimentet på Farfetch her.

Se mine historier på denne taske lige her (du kræver at logge ind på Instagram)!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post