Prada Visone Tote

Okay, hvem flåede Snuffaluffagus? Og hvem fortalte Prada, at det var OK at lave en taske ud af en elsket Sesame Street -karakter? Har de ingen skam?

OK, så jeg tvivler på, at alle barndomsikoner måtte dø for at få Prada Visone -tote, men det gør det ikke mindre uattraktivt.

Årsagerne til, at denne taske er uattraktiv, er næsten for åbenlyse til at beskrive, og det faktum, at det ser ud som pelset af en uld mammoth -dukke sandsynligvis siger det hele for mig. At forklare, hvorfor denne taske er dårlig, er som at skyde fisk i en tønde. Hvilket selvfølgelig er jeg glad for at gøre.

Der er ikke noget kunstnerisk eller interessant ved dette. Det er en kæmpe kugle med brun mink med en dokumentmappe håndtag ud af toppen. Det er ikke, at designet er dårligt, det er, at der ikke er noget design at tale om. Jeg ved, at Prada handler om minimalisme i mange af deres tasker, men hvis du vil gøre noget minimalistisk, skal hver sidste detalje være helt perfekt til at fungere som et kig. Og dette er langt fra perfekt. Køb gennem Saks for $ 4950.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post