De mange poser med de ægte husmødre i Beverly Hills

Jeg vil have dig til at tro tilbage, al metoden tilbage til, da ægte husmødre først dukkede op. Det var bare Orange Region-hustruer dengang, såvel som showet var beregnet til at være et bag kulisserne se på de privilegerede liv for en gruppe kvinder, der var bosiddende i det specielle Coto de Caza-gated-samfund. Nu handler showet meget mere om drama end rigdom, men rollebesætningen af ​​de ægte husmødre i Beverly Hills håndterer på en eller anden måde for at bringe begge i praktisk talt lige mål. (Afhængigt af hvilket rollebesætningsmedlem du taler om, kan skalaen muligvis forslag til den ene eller den anden metode.)

Lisa Vanderpump, Kyle Richards, Camille Grammer, Kim Richards, Taylor Armstrong, Adrienne Maloof såvel som Brandi Glanville er den rigeste gruppe af husmødre, som Bravo har i sin stabil , kan hjælpe gennemsnittet), såvel som de gør det forstået hver episode i kæbeudslipningerne, som de bærer. Nu hvor gruppen er vendt tilbage til tv (og vi er vendt tilbage til at genforptere deres antics), har vi taget friheden til at se med gruppens paparazzi -skud såvel som at destillere dem ned i den endelige guide til de mange poser i det ægte Housewives of Beverly Hills.

Lisa Vanderpump
Vi forstår alle, hvad Lisa kan lide: lyserød, lyserød såvel som meget mere lyserød. Åh, såvel som sko såvel som tasker, som du forstår, hvis du så hende enorme (det kan faktisk være dobbelt så stort som min New York -lejlighed) påklædningsplads på showets tredje sæsonpremiere. Når det kommer det håndtasker, ser Lisas meget første ud til at være Dolce & Gabbana – jeg ville have gætt, at hun selv ville være meget mere en Chanel -kvinde, men hjertet vil have, hvad hjertet ønsker. Lige her er hun sammen med en af ​​sine mange Dolce & Gabbana Miss Sicilien -tote, dette i Hot Pink Leopard. Du kan få den rutinemæssige leopardversion til $ 3245 gennem Nordstrom.

Dyreprint ikke nok? Lisa har ligeledes Dolce & Gabbana Miss Sicilien på sequined, blandet dyreprint. Hent den temmelig sedat sorte paljetterversion til $ 2245 gennem Net-A-Porter.

Lisa laver ikke bare dyreprint Miss Sicilien-tasker, hun gør ligeledes tredimensionelle blomster. Få et lignende look med Lace Miss Sicilien for $ 2425 gennem Neiman Marcus.

Lisa begrænser sig dog ikke til Miss Sicilien -tasker – hvorfor ville hun? Undersøg hendes ekstremt “Lisa” Hot Pink Dolce & Gabbana Miss Dolce -håndtasker. Blonderversionen er $ 2245 gennem Nordstrom.

Én ting Lisa altid klarer sig virkelig godt er at opdage en pung, der fuldstændigt matcher hendes ensemble, uanset hvad hun har på sig. Den lilla kristne louboutin vidunderlige velgørenhedssklap taske i dette billede blandes helt med hendes lyserøde såvel som lilla maxi kjole. Vi tror, ​​at hun ligeledes kan sådan som denne trykte version, $ 3595 gennem Net-A-Porter

Her instruerer Lisa såvel som hendes Miu Miu Matelasse Hobo dig nøjagtigt, hvordan du kommer ud af en biler og lastbil som en millionær. Få grebsversionen til $ 1295 gennem Net-A-Porter.

Dette billede af Lisa såvel som hendes ideelle beige såvel som elfenben Valentino broderet blomster bære beviser det – Lisa har den ideelle taske til enhver form for påklædning af enhver form for farve. Undersøg en lignende sort version til $ 3195 gennem Neiman Marcus.

Naturligvis har Lisa en smule Valentino Rockstud i sin samling – det er selvfølgelig Fjered Rockstud. Få læderversionen i Lisa-godkendt lyserød for $ 1895 gennem Neiman Marcus.

Camille Grammer
Camille er ikke en fuldgyldig ægte husmor mere, men hun satte sin tid på showet, så vi tror, ​​at hendes tasker er lige så vigtige. Eller taske, ental, jeg burde oplyse – Camille kan lide hendes Louis Vuitton Neverfull -totes såvel som bringer dem praktisk talt udelukkende. Du kan få din egen for $ 900 gennem Louis Vuitton.

Tro ikke på mig? Lige her er Camille såvel som hendes pålidelige NeverFull igen.

Hvad er det? En variation! Camille valgte en stribet Neverfull i stedet for sit konventionelle monogram til dette forårstøj.

For en usædvanlig afgang fra hendes Neverfull valgte Camille endnu en Louis Vuitton Monogram -tote.

Adrienne Maloof
Af en eller anden grund ser Adrienne ud til at være det rollebesætningsmedlem, der er det mindst jaget af Paparazzi, selv i kølvandet på hendes grimme skilsmisse fra andre halvdelen Paul Nassif. Vi håndterede dog for at opdage et foto af hende medbringe en skinnende sølv Chanel traditionel klap taske.

Kim Richards
Kims endnu et rollebesætningsmedlem, som vi kun fangede med en bemærkelsesværdig taske, men hun har sandsynligvis meget mere vigtige ting at bekymre sig om end hendes pungsamling. Her tager hun en note fra søskende Kyle (hvis samling vi kommer til et øjeblik) med en Chanel -klappose.

Taylor Armostrong
Taylor’s mest sandsynlige den mest tvivlsomme af Beverly Hills -rollebesætningsmedlemmerne såvel som i nogle tilfælde, der debat strækker sig til hendes håndtasker. (Notorisk blev hendes Birkins opdaget at være falske, da hun forsøgte at bruge dem som en del af enSuit Settlement.) Vi er 100% sikre på, at dette spejlede Silver Reed Krakoff Boxer Carry er alt sammen. Hent den autentiske korte artikel for $ 1090 gennem Net-A-Porter.

Denne Louis Vuitton Le Fabuleux, der ikke længere er produceret, ser ud til at være blandt Taylor’s favoritter fra lykkeligere monetære tider.

Taylor’s Gucci Monogram Horsebit Carry er et fremragende dagligt vigtigt – vi håber, at hun holdt fast i dette i retssagen. (Og at det var ægte til at begynde med.) Butik Gucci gennem Gucci.com.

Brandi Glanville
Brandi er blandt rollebesætningens nyeste medlemmer, såvel som hendes brash sans for humor gør hende til en af ​​mine favoritter. Brandi ser ud til, at hun ikke er en betydelig pungperson, men vi opdagede et par eftertragtede produkter i hendes samling. Hun har medbragt to af dem på dette billede – en Stella McCartney Python Print Falabella -taske samt en Louis Vuitton Monogram -bære (det er svært at fortælle præcist, hvilket design.) Få hendes Stella -taske til $ 1435 gennem Neiman Marcus.

Og er dette … er denne Chanel? Brandi, pige, hold grebet lige så meget som videokameraet for at sikre, at jeg kan få et meget bedre look.

Jeg tror, ​​at dette ligeledes er Chanel, men at gå ud om natten med en sort taske gemt under din arm gør bestemt ikke tingene enkle for mig, identifikationsmæssigt.

Kyle Richards
For en dynge, der hjælper Chanel, som vi kan identificere, lad os henvende os til Kyle, der muligvis har den mest forskellige samling af alle Beverly Hills Housewives. Hun blev introduceret i den ekstremt allerførste episode som en dame med en pung fetish, såvel som hun ikke har utilfreds med os endnu. Af alle hendes håndtasker ser det, at hun bringer sin pålidelige Beige Chanel Cerf med meget mere end noget andet.

Min personlige foretrukne i Kyle’s enorme Chanel -kollektion (hun tæller sine Chanel -tasker blandt sine foretrukne ejendele) er hendes enorme blå patent Chanel traditionelle klap taske.

Foretrækker noget lidt meget mere neutralt? Kyle har en lignende Chanel traditionel klap i grundlæggende sort.

Kyle har gode tilbud af børn, så godt jeg kan hjælpe dog med at stille spørgsmålstegn ved, om denne Chanel -bærer nogensinde blev brugt som en spædbarnspose – det ville være perfekt!

Ud over Chanel har Kyle ligeledes en forkærlighed for Hermes Birkins. Denne sorte er hendes fjern favorit.

Jeg kan ikke vælge, om denne Hermes Birkin er nøjagtig den samme, der er på det sidste foto eller en mindre Birkin. Uanset hvad grave jeg fuldstændigt posen appel, som Kyle tilføjede.

For at du ikke tror, ​​at Kyle begrænser sig til Black Birkins, er hun lige her med en ekstremt respektabel solbrun version.

Lejlighedsvis tager Kyle en tur på den vilde side, ligesom med sin Devi Kroell Python Hobo.

Denne Givenchy Antigona -taske i Leopard er også ganske vild, selvom jeg ønsker, at læderbeklædningen var sort i stedet for solbrun. Hent din egen Antigona gennem Barneys for $ 2405.

I sidste ende ser det ud til, at Kyle kan lide en neutral – denne Givenchy Nightingale -forbrugerkæde er bedst op i hendes gyde. Hvis det ligeledes er bedst op din, har Barneys det til $ 2180.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post