Tory Burch Louisa vaskede læderhobo

nu er dette en fantastisk taske. Den allerførste ting, der vedrørte tankerne, da jeg så denne Tory Burch -udvikling, var de mange citater, jeg opdagede tilbage i gymnasiet. De var ikke bare nogen form for citater, men citater om nøjagtigt, hvor afgørende såvel som vital enkelhed i livet er. Så godt som du forstår hvad, er det sandt. Mens disse citater ikke var beregnet til punge såvel som stilen på dem, værdsætter jeg stadig nøjagtigt, hvor enkel denne taske er; Det er bare så rent.

Tory Burch Louisa vaskede læderhobo, mens den er enkel den er sofistikeret såvel som helt smuk. Selvom jeg altid er ængstelig for, at hvide punge også bliver beskidte hurtigt, tror jeg, at jeg er klar til at revurdere uanset hvad det indikerer, at jeg får at medbringe denne taske. Jeg kan godt lide det vaskede hvide læder; Det er bare så berørbart. Mens der ikke er meget foregår, tilføjer den enkelte bærestrop sammenflettet med foldelink såvel som side om kvaster lige tilstrækkelige til posen til at tage den fra trættende til skæve. Størrelsen er også ideel: 14 ″ W x 10 ″ H x 5 ″ D, 14 ″ dråbe. Ud over den anden ting, der fortsætter med at hoppe ud på mig, er, at denne taske er tidløs. Jeg angiver, at i den forstand af både nøjagtigt hvor længe du måske ønsker at bringe ud over, hvem der kan bringe det. Med så mange muligheder, er jeg måske bare nødt til at få en til mig selv! Få med Bloomingdales for $ 425.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post