Den begrænsede udgave Reed Krakoff Felt RK40

for et par uger siden introducerede jeg Reed Krakoff RK40 for dig, og nu er der en ny iteration af denne taske, der faldt sammen med mærkets nye Soho -butikåbning. Det kan være et materiale, du ikke ville forbinde med en taske, men denne version med begrænset udgave er lavet af Reed Krakoffs signaturgrå filt.

Reed Krakoff har et tydeligt design æstetisk, der fusionerer skønhed med ekstremt rene linjer. Hans tasker er ikke anderledes, og selvom jeg først kunne lide RK40, er jeg helt faldet for denne filtversion. Jeg er så fascineret af denne taske, og jeg overrasker mig ærligt talt lidt.

Reed Krakoff fortalte os, ”Gray Felt har været en underskrift af mærket, fordi begyndelsen. Der er en chicness over for dens enkelhed, som jeg elsker. Ved at kombinere det med lyset af denne franske kalveskind giver RK40 en ny personlighed – kombinationen af ​​kreativt udtryk og elegance, der føles meget Soho. ”

Felt er et materiale, vi ikke ser brugt på ydersiden af ​​adskillige poser, men på denne taske fungerer det så godt. Jeg vedrørte, at filten ikke ville holde op, men interiøret er foret i kalv læder, hvilket vil give posen fantastisk form. Med kun 40 stykker, der eksisterer, er hver især blevet personligt håndsigtet og nummereret af Reed.

Størstedelen af ​​posen har den grå filt, men læderdetaljer på håndtagene og hangtag er tilvejebragt i 9 forskellige modregningsfarver. Jeg graver den lilla, men den hvide version er fantastisk; Den har en lyseblå indvendig kalvforing. Hver taske blev lavet i Reeds New York Atelier, og med kun 40 stykker er disse sikker på at sælge ud. Du kan få din for $ 1.290 gennem Reed Krakoff.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post