Heidi Klum med Givenchy Nightingale

Givenchy Nightingale

OK, jeg ved, jeg ved, mine berømthedsposteringer har været overdreven for nylig. Men alle mine yndlingsdamer (nogle ikke så foretrukne) bærer rundt om de hotteste håndtasker! Det er svært at videregive det. Nu tror jeg, at du alle vil nyde, selvom den ikke er i denne farvekombination. Den Givenchy Nightingale har været en fanfavorit af stjerner som Ashley Olsen og en favorit af Handbag Lovers World Broad for sin slanke og rene appel. Der er noget helt ideelt ved denne taske. Hvad der er endnu meget mere perfekt, er den fantastiske Heidi Klum, der bærer den. Endnu meget mere ideelt spørger du? Heidi Klum bærer det, mens han var en fantastisk mor til sine tre børn, Leni, Henry og Johan. Og endnu meget mere ideelt end det … hendes krop. Jeg var nødt til at tage det det skridt længere, for da jeg så hende spankulere ned i Victoria Secret Runway blot 6 uger efter fødslen blev jeg grøn med misundelse. Og nu er jeg grøn med misundelse over hendes grønne Givenchy Nightingale! Denne håndtaske udfylder alle de bedste kategorier. Det er den ideelle punch i farve, som foråret kræver, det er den ideelle hverdagspose, og den har den afslappede elegante fornemmelse. Denne version har et let rynket patentlæder med en lynlås -lukning, dobbelt tophåndtag og en aftagelig optagelse af stropp. Indersiden er foret i stof og har en sidelomme og to organisatoriske lommer. Dimensioner er 13 ″ x 14 ″ x 6 ″. 5 ″. Jeg elskede denne taske før, og nu har jeg et lille tilfælde af besættelse af den. Hvis jeg ikke bare havde købt Rebecca Minkoff Red Wine Nikki (bestilt !!), Louis Vuitton Greb (venter på mig!), Og Louis Vuitton Watercolor Fast (venter på, at den ankommer), ville jeg mange bestemt vælge det. Men jeg må vise en vis tilbageholdenhed. Under alle omstændigheder kan min rejse til NYC næste uge få mig til at forlade et par andre håndtasker, ved du aldrig? Køb gennem Barneys for $ 1395.

Billeder gennem celeb utopi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post