Rafe New York Karolina Ikat beaded kobling: så meget meget eller bare rigtigt?

Præcis hvordan føler du dig om perle arbejde på en håndtaske? Desværre for mig synes perlearbejde at være ekstremt ramt eller savner. Der er nogle tasker, hvor perlearbejdet er udsøgt, såvel som jeg vil ikke have noget mere end at opdage en grund, enhver form for grund til at bringe den specifikke taske. Så er der andre gange, når jeg bare ikke forstår, hvorfor en designer ville bosætte sig for misplaceret eller tankeløst sætte perler. Denne type “detaljer” kan tage enhver form for temmelig anstændigt taske samt gøre det absolut fugly. Så lige her er jeg på denne dystre tirsdag undrende, hvor denne specifikke Rafe-taske falder.

Min foreløbige reaktion, da jeg kom over Rafe New York Karolina Ikat Beaded Clutch var, at jeg kunne lide det. Nå, det var op, indtil jeg zoomede ind på posen, såvel som min reaktion blev hurtigt ændret. Mere end noget, for størrelsen af ​​denne taske, er beading lige så stor til min smag. Måske hvis beading var lidt mindre, vil jeg gerne have det lidt mere. Det orange bomulds lærred er en vidunderlig farve for sommeren såvel som IKAT beading mønster tilføjer en unik følelse til posen. Desværre er denne specifikke originalitet ikke tilstrækkelig til at få mig til at købe posen. Du kan medbringe denne taske som en kobling eller udnytte kædebåndet til en mere mulighed. Men jeg spekulerer stadig på, er denne taske et hit eller en miss – hvad synes du? Køb med Nordstrom for $ 250.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post