Lanvin Pleased Sac Partage Bag

Hvis denne taske er en hvilken som helst form for indikation fortsætter Lanvin deres ubegrænsede mål om at morph deres taske linje i en lille hipster-y-version af Chanel. Jeg kan typisk ikke lide det, når andre grumler, at en taske ser ud som om det er Chanel lige siden det er quiltet eller har et kædehåndtag, men jeg kan dog ikke hjælpe med at tro, at det er en ekstremt apt sammenligning i dette tilfælde.

Ikke alene er Lanvin Pleased Sac Partage Bag taske quiltet, men det har ligeledes et kædehåndtag, såvel som det er en flappose med en frontlukning, ligesom et par andre tasker, vi alle har set tidligere.

I retfærdighed er denne taske lavet af marineblå fløjl i stedet for det sorte læder, som Chanel udnytter tid såvel som igen. Så det er en forskel, selvom Chanel ikke er fuldstændig fremmed for fløjl generelt. Samt det er quiltet i et chevronmønster i stedet for Diamond Shape, vi er brugt til, så det er endnu en. Men i det hele taget er følelsen bare slags … lignende.

Som skuffer mig, fordi Lanvin er et af de mest interessante mærker, at der er bedst nu. De gør samling efter samling af fascinerende tøj såvel som sko, men deres tasker forsinker bag resten af ​​deres kreationer (med nogle få bemærkelsesværdige undtagelser). Jeg vil hellere de gjorde forfærdelige ting end at gøre trættende tasker, som vi har set gjort meget bedre andetsteds, hvilket netop er, hvad de synes at være så meget som i det seneste. For at gøre sager værre, er jeg ikke alle, der skal betale $ 1500 for en taske lavet af fløjl. Køb med Net-A-Porter for $ 1500.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post