Med behov for $ 14.500 for Proenza Schouler Crocodile PS1

I det store prisordning er $ 14.500 for en hel krokodillepose ikke så slemt. Jeg er ikke for daft til at erkende, at det er en ublu prismærke, men når man ser på dyre designerposer hele dagen lang, er din fornemmelse af, hvad der virkelig er dyrt i forhold til hvad der ikke ændres. Og her fortæller jeg dig, at $ 14.500 ikke er utroligt dyrt. Lad mig sørge for at oplyse, at det er dyrt, bare ikke relativt set. Og jeg elsker Proenza Schouler PS1, som gør mig mere egnet til at retfærdiggøre prismærket.

Vi har allerede dækket Crocodile PS1, og jeg elskede den da. Men nu har jeg yderligere tre grunde til at elske Proenza Schouler Crocodile PS1, og det har at gøre med farve. Levende koral, havblåt og flaske grøn for at være nøjagtig.

Alvorligt tror jeg, at duoen bag Proenza besluttede ikke at produktet PS1 i disse smukke nuancer i læder, snarere frister os alle til glemsel ved at sprøjte farven på krokodillehud. Faktisk er det strålende. Lav ønskede farver i en allerede ønsket taske til at gøre ønsket om mindst det dobbelte af, hvad det var før. Farveinfusionen er rig og lækker. Ethvert tøj vil let skille sig ud, hvis du graner det op med en af ​​disse lyse farver.

Det hele kommer ned på prisen, hvis du kan lide eksotisk hud, og hvis du kan lide PS1. Hvis du ikke kan lide eksotisk hud, kan du udelukke dig selv ud af denne taske og føle dig taknemmelig for, at du ikke behøver at føle mig længsel, som om jeg føler mig lige nu. Hvis du ikke kan lide selve tasken, er du også fri og klar. Men problemet ligger i, hvis du elsker posen, elsker farven, elsker huden, men har ikke pengene. Jeg falder ind i sidstnævnte kategori. Og det er forfærdeligt.

Jeg vil gerne bede folkene på Proenza Schouler om at fremstille PS1 i korallæder, fordi jeg vil købe det i et hjerteslag. En af de to andre farver ville også være tilstrækkelige. Hvis du er villig, ønsker og kan købe Crocodile PS1 på Proenza Schouler online eller Net-A-Porter for $ 14.500.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post