Stella McCartney Chain-Detail tote

Først og fremmest vil jeg sige, at jeg absolut respekterer begrundelsen bag hvorfor Stella McCartney bruger ikke læder i hendes tasker. Det er svært at finde folk, der går på turen så meget som de snakker snakken, især når det kunne have en betydelig indvirkning på deres forretning, og hun gør det. Selvfølgelig, når din far er en beatle, er jeg ikke sikker på, at du er så bekymret over ting, der kan påvirke din bundlinje så meget som den gennemsnitlige person kan være.

Når det er sagt, ville jeg ønske, at hun ikke holder sig til doggedly til sine principper, fordi jeg absolut ville elske Stella McCartney Chain-Detail-tote, hvis det var rigtigt læder.

Dette påtage sæsonens industrielle tendenser er bestemt grundlæggende og ligefrem, hvilket er forfriskende, når du overvejer glut af studs, lynlåse og kæder, der pryder alt, hvad vi har kommet på tværs af for nylig. Den skinnende, tykke sølv hardware rammer et massivt stykke matt sort kunstigt læder, som jeg kun kan ønske, var ægte. Jeg har aldrig stødt på ikke-læder-tilnærmelser af det materiale, jeg fandt på nogen måde inspirerende, og jeg bekymrer mig om, at det måske kan lugte sjovt personligt, men jeg håber virkelig, det gør, og at det narrer alle. Men jeg tvivler på, at det vil – materialets kornning er bare for ensartet at ligne den rigtige ting.

Og det skal også siges – den måde, hvorpå kæden er vedhæftet og danner, at de administrerede minder mig om Chanel Coco Cabas Totes fra et par år tilbage. Der sagde jeg det. Jeg bliver officielt til en af ​​de mennesker, der mener, at alle ripper af Chanel. Gå videre og læg mig ud af min elendighed nu, mens jeg stadig har en original tanke eller to i mit hoved. Jeg kan stadig godt lide denne taske, selvom. Kom igennem Net-A-Porter for $ 1145.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post