Mini Review: Chanel Kid Bag

Bag 10 af #StayHomewithBags er min Chanel Kid Bag. Da denne taske blev frigivet, blev jeg straks trukket ind af dens afslappede, seje pige-stemning. Naturligvis ville klassisk sort læder have været den sikreste vej at gå (både i stil og let slid), men jeg valgte noget andet og bosatte mig på denne sagsøgte kalv læderversion fra før efterår 2013.

Der er denne seje effekt på posen, især når du ser den personligt, da det lette huede læder har strejf af metallisk, der bringer denne taske til live. Når jeg har delt det før, har mange af jer sagt, at det ser beskidt ud, men hvis du skulle se det personligt, tror jeg, du ville føle dig anderledes. Imidlertid er en let sagsøgt kalv læderpose langt meget mere sårbar og tilbøjelig til at hente farve og vise slid (tjek billedet herunder, jeg oplevede denimfarveoverførsel!). Det er et afgørende punkt at bringe op, når du handler efter tasker – tænk på materialet, og hvor brugbart det vil være for dit liv. Mens jeg er smuk (virkelig synes jeg, at denne taske er en stunner), er jeg på vagt over for at bære den og forkæle den mere.

Dette er den gamle medium kid -taske, og jeg synes den er for lille til min personlige stil og behov. Den anden ulempe med børneposen er fordi den er så struktureret, posen ikke giver, så du er nødt til at planlægge dine varer i overensstemmelse hermed. Mens jeg elsker The Kid Bag Style, og ligesom den over den klassiske klap, finder jeg min genudgivelse meget mere alsidig i min samling. Der er en børnepose til alle, hvis du har lyst til stilen, med flere størrelser og meget flere farveveje og materialer, end man kunne ønske sig. Vi har en detaljeret Chanel Kid Bag Guide samt en international Chanel Kid Bag Price Guide. Da Chanel ikke sælger sine tasker online, vil jeg foreslå at tjekke FashionPhile for sine tilbud!

Se min video på min Chanel Kid Bag her!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post