Kærlig for nylig: Fendi Runaway Logo Bag

Det er ikke noget trick, at logo -poser er overalt i år, såvel som hvis der er en designer i specifik, der virkelig har omfavnet logo -trenden, det er Fendi. For foråret 2018 såvel som ud over har Fendis nylige samlinger været meget afhængige af brugen af ​​sit bredt kendte ‘F’ logo. Fra sit Reivented Logo-hardware til sine all-over-logo-poser er næsten alle Fendis tasker i disse dage, vel, markant Fendi. Logo -mønsteret gør mig nostalgisk i de dage, hvor jeg først begyndte at begjære efter designerposer. Det var tilbage i de tidlige 2000’ere – coach -trendens dage såvel som Louis Vuitton -logo -kærligheden – at jeg virkelig endte med at blive fortæret med tasker. Således er jeg alt sammen for genopblussen af ​​logo -kærligheden. De fleste af logoposerne, jeg kan lide i disse dage, er på den mindre side såvel som gode til aften eller dag-til-nat-brug. Dog faldt jeg til sidst for en logo -taske, der ville gøre en fantastisk dagspose. Pursebloggers, tilfredsstille Fendi Runaway -logo -tasken.

Mens den løbende taske laver en fantastisk dagspose, er den ikke overdrevent stor, så godt som den er struktureret for at sikre, at den ikke ser droopy ud, selvom det ikke er helt udstoppet. Jeg er så brugt til at medbringe en meget lille mængde ting i disse dage, at jeg opdager mig selv stumpet til tider, når jeg pakker mine større poser. Da jeg brød mine hurtige 30 i Damier Azur ud for foråret såvel som sommersæsonen, begyndte jeg at bringe to par solbriller for at sikre, at min taske ikke så så tom ud såvel som formløs! Jeg kan godt lide, at denne taske holder sin form, selv når den ikke er helt fuld.

Denne taske har et aftageligt tophåndtag med kontrasterende ‘F’ logo -hardware, ud over en aftagelig såvel som justerbar skulderrem. På fronten af ​​posen er der en lynlåslomme, såvel som jeg kan lide den kontrasterende røde syning. Mens posen ikke har en top lynlås – den ene ulempe, som jeg fandt – har den en magnetisk knaplukning. Interiøret er foret i materiale såvel som en lynlåslomme, ud over to spaltelommer – gasat til opbevaring af en telefon eller andre små genstande. Generelle dimensioner af den lille løbende taske er 11,5 ″ L x 8,5 ″ W x 5 ″ d. Indvendigt bragte jeg en vandflaske med en bærbar proteinpakke, en lille notebook, solbriller, min lynlås tegnebog, en kosmetisk sag og selvfølgelig min telefon. Jeg havde stadig plads til overs, så denne taske er bestemt en virkelig fantastisk størrelse uden at være så meget overdimensioneret. Fendi Runaway-logo-tasken tilbydes til forudbestilling via Fendi for $ 2.790.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post