Carlos Falchi Hobo: Python vs Croc

i sidste uge havde eksotisk pungdesigner ekstraordinær Carlos Falchi en begivenhed på Bergdorf Goodman i New York City. Naturligvis var jeg nødt til at poppe ind for at angive hej såvel som at se de nyeste stilarter fra mesteren. Hans område på Bergdorfs var fuld af fans såvel som købere, der valgte stilarter, såvel som at have Carlos indikation af dem. Med købsstemningen i fuld kraft begyndte jeg at se på hver Carlos Falchi -taske, jeg måske fik mine hænder på. Alle inklusive mig selv summede om den ekstraordinære høje kvalitet såvel som sandheden, at hans taske er lavet i USA.

Lige nu længes jeg efter den traditionelle Carlos Falchi Hobo i både Python såvel som krokodillehud. Når efteråret forsøger at gå ind, opdager jeg mig selv trukket meget mere såvel som meget mere til brune poser såvel som begge disse er sensationelle muligheder.

Carlos gør det muligt for skind at fremtrædende på sine stilarter i placeringshardware, logoer samt andre ekstra fnug. En hobo er en must-have-form for hver pungekollektion såvel som da den ofte vil blive brugt i din rotation, så investering i et eksotisk lønner sig i det lange løb.

Dimensioner af begge er 11 ″ H x 13 ″ W x 7 ″ D med en rummelig 10,5 ″ bærepose. Alt dette efterlader mig med er at vælge, hvilket valg der er bedre; Python eller krokodille. Ud over sandheden, hvis det er alt, hvad jeg bekymrer mig om i dag, siger jeg, at dette er en fantastisk dag. Python er $ 2.495 ved hjælp af Neiman Marcus såvel som CROC er $ 3.995 ved hjælp af Neiman Marcus.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post