Denne uge nyder celebs smuk vejrforhold med smukke tasker

Jeg ser på celebbilleder året rundt, så jeg forstår, at når stjerner bust ud af disketterne såvel som blomsterprint, er Star Beach-billeder aldrig langt langt bag. (Jeg forstår også dette, da jeg er et menneske, såvel som ikke bare da jeg er nogle uofficielle stjernevaner såvel som sporingsekspert. Ligesom berømtheder, nyder mennesker ligesom floppy hatte såvel som ture til stranden i hurtigt succession.)

Vejrtilstanden var ensartet smuk på begge kyster i sidste uge, såvel som berømtheder fejret ved at baskede i det ekstremt dejlige sollys med nogle virkelig smukke håndtasker. Medmindre de var i lufthavne, som er fuldstændigt klimakontrolleret, hvilket ligeledes er rart, hvis du er i den slags ting.

Hilary Duff
Proenza Schouler Fringe PS1 Pose
$ 1.425 via Saks
Hilary Duff blev for nylig opdaget at købe i West Hollywood med en grå frynset Proenza Schouler PS1. Hun er for nylig single, hun ser fantastisk ud, hun har fantastiske tasker, hendes nye show yngre klarer sig virkelig godt, så godt hun har en aktiv Tinder -profil. Hilary lever drømmen, dybest set.

Joy Behar
Tory Burch Ella Tote
$ 195 via Saks
Her er Joy Behar, der forlader ABC Studios med et logo-mærket Tory Burch Tote. Rygterne flyver om, at Barbara Walters ønsker glæde tilbage på udsigten, hvilket sandsynligvis ville være en god idé, da jeg ikke rigtig kan navngive et enkelt greb, der ikke allerede har forladt eller blevet konserveret i de sidste to år. Hvad laver de endda på udsigten lige nu?

Liv Tyler
Givenchy mini pandora blomster taske
$ 1.540 via Saks
Har ikke noget imod hende, det er bare Liv Tyler, der tager en tur med en ven i West Village, der ser fantastisk ud og ikke engang prøver. Jeg er helt begejstret for Livs blomster givenchy mini (og hvad der ellers bærer Givenchys Magnolia -tryk), såvel som hun ser ud til at være temmelig delvis for det. Vi så hende bringe den nøjagtige samme taske lige i sidste måned.

Maria Shriver
Hermès Birkin Bag
Paps fanget med Maria Shriver på LAX såvel som du kan se, hun har medbragt et dejligt læder/toilet combo Hermès Birkin. Maria har holdt en noget lav profil i de sidste par år, men lige nu er hun aktivt kampagne for, at regeringen kræver betalt graviditetsorlov. Bliv ved med at kæmpe mod den store kamp, ​​Maria!

Sarah Hyland
Christian Dior Woman Dior Bag
Moderne families Sarah Hyland blev opdaget, der kom ud af den store dag New York Studios med en ladylike Christian Dior Woman Dior. Du kan ikke se dem her, men hendes blå patent læder Jimmy Choo Anouk -pumper var ligeledes temmelig dejlige.

Sofia Vergara
Bally Paula Python taske
$ 4.595 via Bally
Her er Sofia Vergara og efterlader et optræden på Howard Stern -showet med en smuk Python -taske fra Bally. Det er rigtigt, det er, hvad Sofia Vergara bruger til at vises på radioen. Sofia laver presserunder for at fremme hot pursuit, hendes nye ven komedie med Reese Witherspoon.

Stella McCartney
Stella McCartney Falabella taske
$ 1.195 via mytheresa.com
Det er Stella McCartney Bring Stella McCartney i Heathrow lufthavn. Dette er det allerbedste, jeg har set siden Tom Ford bringe Tom Ford på LAX.

Taraji P. Henson
Chanel Boy Bag
Det er Chanel poser al metoden til cookie. Her er Taraji P. Henson på LAX med en smuk Bourgogne Chanel Boy Bag. Den store nyhed er, at “de mange poser med Taraji P. Henson” sandsynligvis kommer snart. De fattige nyheder (eller de endnu meget bedre nyheder, afhængigt af nøjagtigt hvordan du har det med Chanel) er, at det vil være 96% Chanel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post