Purseforum Roundup – 7. december

En anden uge er fløjet forbi, og naturligvis angiver fredag ​​den ugentlige roundup af nogle af vores foretrukne pungforum -samtaler. Kan du tro, at vi allerede er en uge ind i december? Som forventet har medlemmerne gået over shopping, wintertime slid, familiesammenkomster og problemer, rejser, skønhed, sko og alt derimellem. Lad os fortsætte med roundup af nogle af denne uges højdepunkter!

Ting har virkelig været nyn på glassko, især i Valentino -klubhuset. Vi ønsker ikke at forkæle overraskelsen, så lad os bare sige, at Valentino -salget er godt i gang, og vores medlemmer har været hurtige til at slå på og afsløre nogle fantastiske gode tilbud. Medlem Jadacee fandt disse spektakulære støvler ideelle, efter at vi gik til at presse med sidste uges roundup, og derfra på tråd ramper op med nogle fremragende tilbud og dejlige øjen slik. Sørg for at tjekke Paternkas fantastiske nye rockstuds på side 193.

Denne uges meddelelse om Alexander Wang, da den nye kreative direktør for Balenciaga fik os til at undre os over, hvad Purseforum -medlemmer synes om ændringerne for dette designhus. Medlemmerne har delt deres tanker om fremtiden for Balenciaga her. Hvad synes du om beslutningen? Har du forresten set vores Balenciaga Spy Photo -tråd – “Balenciaga -synet i går, var det dig?” Medlem Pinkelephant721 fandt denne sjove tråd denne uge og delte sin egen samling af spionbilleder. Er din Bal set?

Det begynder at se meget ud som …. godt… .kristmas selvfølgelig! Purseforum -medlemmer er klar til ferien og leverer juletrætråden i hjemmet og haven underforum. Denne tråd er forståeligt nok stille i året, men ideel omkring nu bliver den stødt, når medlemmerne poster deres fantastiske træer og andre feriedekorationer. Purse-Nality’s fantastiske guld og hvide træ, visualiseret ovenfor, fik os virkelig i ferien (OK, lav den feriehopping) humør. Vil du dekorere til jul i år? Hvis du er, håber vi, at du vil sende et foto af dit træ for os alle at se!

Når vi popper ind i nogen af ​​de forskellige “nylige køb”, skuffer aldrig, selvom vi tilfældigvis er på et budget, eller, himmelforbud, et shoppingforbud (det sker, tro os!). Når som helst og hvor som helst, er det altid spændende og inspirerende at se afsløringerne og modelleringsbillederne af nye køb. Vores medlemmers entusiasme er smitsom, selvom vi ikke er i shoppingtilstand. Vi tog en lille tur over til Chanel Subforum, og som sædvanligt var vi med det samme ramt af nogle fantastiske nye erhvervelser i december -købstråden. Hvis du vil se, hvad denne fantastiske boks gemmer sig, skal du gå over til side 10 og se. Før du går, kan du gætte, hvilket heldigt medlem Laarny føjede til hendes samling denne uge?

Vi glæder os over en afslappet gennemse gennem garderobeunderummet flere gange om ugen (i det mindste). Selvom det er let at komme ind i rutinen med bare at kontrollere vores yndlingsmærke eller livsstilsubforum, er garderoben altid fuld af overraskelser, og vores browsetid er der altid godt spil. Vi observerede, at Alexander McQueen -tråden varmet op i denne uge, og helt sikkert afslørede et kig inde, at medlem, som autentisk har snublet over en skattekiste af AM -godbidder (til salg!) I hendes lokale butik. Hendes begejstring er bestemt smitsom, og det begynder ideelt her.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post