Net-A-Porter lancerer nyt websted for Asien og Stillehavskunder

Indflydelsen af ​​det asiatiske marked på luksusmode bliver stærkere tilsyneladende hver dag. I går brød nyheder om, at Hermes ‘kvartalsvise overskud sprang næsten 25% baseret på styrken af ​​salget af lædervarer i Asien-ingen lille bedrift på toppen af ​​håndtaske-gigantens allerede-sået økonomiske. I dag er vi glade for at kunne meddele, at Net-A-Porter, en af ​​vores foretrukne online stormagasiner, har lanceret en ny hjemmeside, der betjener det asiatiske Pacific-marked og kinesisk-sproglige kunder. Tidligere havde Net-A-Porters internationale websted serviceret dele af Asien, men det nye websted udvider denne dækning og giver flere nye fordele til asiatiske kunder.

Det nye websted er tilgængeligt via Net-A-Porter.com og vil geo- målret automatisk for kunder, der er placeret i de lande, IT-tjenester. Alternativt kan både placerings- og sprogpræferencer manuelt tilpasses for alle kunder, uanset fysisk placering, og Mandarin -kinesere er føjet til webstedets sprogindstillinger. Asien og Stillehavsområdet indeholder også prisfastsættelse, der er særligt på markedet og et produktvalg, der er praktisk talt identisk med det nordamerikanske sted. Ifølge en talsmand for Net-A-Porter indebærer webstedets lancering, at kunder på Asien og Stillehavsmarkedet vil glæde sig over hurtigere levering af lavere omkostninger, end de havde oplevet i fortiden, samt tilføjelsen af ​​et kundeserviceteam i deres tidszone.

Med det, der typisk føles som eksponentiel vækst på det asiatiske marked, vil luksusindustriens fremtid sandsynligvis blive vundet af de virksomheder, der er i stand til at finde måder, der bedst kan betjene asiatiske kunder, som typisk er en verden væk fra og taler et andet sprog end et brands hovedkvarter og virksomhedspersonale. Med denne lokale lancering af websteder synes Net-A-Porter som om det har til hensigt at være et af disse virksomheder.

Lande og lokaliteter, der serviceres af det nye sted, inkluderer Australien, Kina, Hong Kong, Indien, Indonesien, Japan, Malaysia, New Zealand, Filippinerne, Singapore, Sydkorea, Taiwan, Thailand og Vietnam.

Klar til at shoppe? Tjek vores Net-A-Porter Boutique, fuld af pungblog-valg!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post