Ugly Gucci replika taske anmeldelse

Hej alle sammen!

Selvom jeg har mange års erfaring, der køber replika tasker, kan shopping for replikaer stadig blive ramt eller savner selv for dem af os med erfaring. Men hvad der adskiller en krydret replika taske shopper fra en newbie, at vi tager det hele i skridt, og forventer at få et dårligt æble nu og da blandt vores køb. Denne særlige replika taske jeg købte var en gucci ophidia i kastanjens farve i størrelsen lille.

Den oprindelige detailpris er $ 1.790 USD, og ​​jeg købte den for omkring $ 250 fra en replika taske sælger, som jeg prøvede for første gang. Bagens udseende fra en afstand er ok, men hardware er super lys og falsk udseende, og interiøret er ikke god kvalitet. Dustbag var også meget billig udseende og følelse – normalt støvbags er ikke min første bekymring, da du kan få en god replika taske og en billig støvbag dog i dette tilfælde støvpose var super forfærdelig, hvilket gav mig et tegn på kvaliteten på forhånd.

Du kan selv kigge på billederne selv for at se manglen på kvalitet, og tag det som en lektion, som selv de af os med en masse erfaring kan blive brændt nogle gange, når du handler for replika tasker:

Hvor nyttigt var dette indlæg? ExcellentgoodaveragePoorwful

Bedøm denne artikel (9 stemmer)

Del dette:
Twitter.
Facebook.

Sådan her:
Ligesom loading …

Du kan også nyde:

Prada Esplanade Replica Bag Review

Louis Vuitton Damier Graphite Keepall 45 Replica Review

Pursevalley = spotbags = fidus

Kunsten at købe en replika håndtaske

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post