Purseblog Eksklusiv rabat! Yderligere 15% rabat på Neiman Marcus Sale -varer

Seriøst, hvis du læser nogen af ​​vores artikler denne uge, skal det være denne. Som alle jer elsker jeg et godt salg og vil heldigvis sidde foran computeren og rulle gennem sider med varer for at finde de bedste stykker og det bedste bang for min bukke. Og selvom en salgspris lokker alene, har vi samarbejdet med Neiman Marcus for at tilbyde dig yderligere 15% rabat på alle salgspriser med en eksklusiv kode for punglog -læsere. Jepp, du læser det korrekt: Tag yderligere 15% rabat ved at indtaste den eksklusive rabatkode Pursenov ved kassen.

Koden varer fra 18. november til 22. november og er god til yderligere 15% rabat på salg eller godkendelseshandel, så længe du ikke stabler den med andre koder eller kampagner. Så hvad angiver dette for dig? Der kan gøres en masse fantastisk ferieshopping, personlig shopping og gave -shopping! Personligt vil jeg gerne foregive, at jeg brugte dette til ferie shopping, men i stedet satte jeg koden til at arbejde for en lille ‘mig’ shopping og fået en burberry gigantisk check cashmere tørklæde, dior grafiske solbriller og de mest glamorøse cashmere og ribbet ben Sæt. (Fordi seriøst, vil jeg være meget hjemme hos den nye baby, og Cashmere Loungewear er slags den største drøm.) Butik alle salgsartikler på Neiman Marcus her, og sørg for at bruge koden Pursenov ved kassen for at modtage din Yderligere 15% rabat!

Der er masser af genstande at rulle igennem, hvilket er både en fantastisk ting og lidt af en udfordring, så jeg valgte mine yndlingsartikler til at hjælpe dig! Husk, at alle varer nedenfor viser salgsprisen, men afspejler ikke dine yderligere 15% rabat. Glem ikke at bruge Code Pursenov ved kassen for at modtage det specielle pungloglæserilbud!

Fendi Tiny Monster -rygsæk Charm til håndtaske
Var: $ 950 nu: $ 475 i sort og lyserød
Jeg elskede altid denne taske charme, men ville ikke bruge næsten $ 1.000 til den. Men nu kan du få det i sort eller lyserødt til halvdelen af ​​prisen, og hvis du elsker denne charme som jeg gør, er dette din chance!

Dior grafiske firkantede solbriller
Var: $ 400 nu: $ 200 ved hjælp af Neiman Marcus
Disse solbriller er halvdelen af ​​den oprindelige pris og utroligt chic, hvorfor jeg fik dem til mig selv!

Neiman Marcus Cashmere Collection Hoodie og Ribbed Legging Set
Var: $ 495 nu: $ 375
Jeg skal hver dag nu, så jeg ved, at det næste lille stykke tid vil være at bruge en masse tid derhjemme. Der er ingen grund til ikke at være utroligt komfortabel, og denne cashmere -kollektion hættetrøje og ribbet legget føles så Olivia pave, og jeg kan ikke vente med at bære denne kombination!

Gucci soho medium læder total taske
Nu: $ 1.650
Soho-linjen fra Gucci er stadig en af ​​mine favoritter til alle tider, og denne tote er ikke anderledes.

Givenchy shark-lock kile bootie
Var: $ 1.450 nu: $ 725
En åben boede bootie er stadig en af ​​de smideste støvler på markedet, og du kan ikke slå disse Givenchy Stunners.

Oscar de la Renta Long Crystal Cross pendel halskæde
Nu: $ 990 Nu: $ 549
Nogle af mine yndlingssmykker er erklæring halskæder, og Oscar de la Renta gør fantastiske genstande. Jeg elsker denne halskæde, og den kommer i to farveveje.

Ralph Lauren Ricky lille ruskindspandspose
Nu: $ 1.750 nu: $ 1.312
Jeg taler fortsat om Ralph Lauren Ricky -tasken og får ikke en, men jeg er nødt til det. Ralph Lauren laver nogle af de bedste ruskindposer derude og er et af få mærker, der får mig til at ønske at sprænge på en ruskindpose.

Chloé Suede Mirror Ballerina Pump
Var: $ 650 nu: $ 325
Der er masser af stiletter inkluderet i afsnittet Neiman Marcus Sale, men jeg graviterede mod disse lavere blokhælpumper. De er meget lettere at bære og vælger masser af tøj.

Belford Long Leather-Trim Stretch-Wool Poncho
Var: $ 598 Nu: $ 398
Efterår og vintertid kræver en fantastisk poncho, og jeg er besat over denne i gran. Farven er fantastisk og vil arbejde sammen med din efterårsbrun, brun og sort tøj.

Proenza Schouler PS1 Nylon Tropical-Print posepose
Var: $ 1.080 nu: $ 540
Print på denne taske er ikke overvældende, og jeg graver den absolut, især ved at være på et tropisk sted så typisk som jeg er. Plus, posen er allerede 50% rabat, og du får til at tage yderligere 15%!

Rebecca Minkoff Pebbled Leather Studded Saddle Bag
Var: $ 295 nu: $ 221
Jeg har brugt Rebecca Minkoff -tasker i over 10 år nu og fandt altid, at hendes tasker var nogle af mine yndlings weekendposer, denne taske er ikke anderledes.

Vince Ribbed Draped-Front Cardigan
Var: $ 345 nu: $ 207
Jeg elsker altid en god cardigan, men jeg tror, ​​jeg er trukket til dem meget mere nu ved at vide, at min ‘post baby krop’ ikke bliver Victoria Secret Bounce tilbage som (og jeg er ligeglad med det eller forventer det! ). Vince laver fantastisk tøj, og denne draperede cardigan er ikke anderledes.

Gucci Metal-Trim Diamantissima Cat-Eye solbriller
Var: $ 585 nu: $ 321
Jeg finder, at katteøjne solbriller smigrende på en masse, og jeg elsker denne nedsatte pris. Glem ikke, at du får yderligere 15% rabat, jeg mener, hvad en aftale for denne Gucci -nuancer!

Elizabeth and James Zoe perforeret lædersadelpose
Var: $ 445 nu: $ 333
Denne taske er afslappet og feminin på én gang, og jeg elsker den.

Proenza Schouler Medium Snakeskin-stribet læderpandpose
Var: $ 1.425 nu: $ 855
Spandposer er ikke for alle, men denne er en fantastisk mulighed, hvis du elsker spandposer så meget som jeg gør.

Anya Hindmarch Fur Tennis Ball Charm
Var: $ 795 nu: $ 470
For tenniselskeren er dette den største strømpe stuffer.

Tory Burch Thea Tiny Leather Crossbody Bag
Var: $ 395 nu: $ 316
Ser du et tema her? Det er klart, at jeg kan godt lide små crossbody -poser, og her er en anden mulighed til en fantastisk pris.

Bagatelle plissé læder nederdel
Var: $ 495 nu: $ 297
Jeg bærer ikke små nederdele og har ikke rigtig nogensinde, så længden af ​​dette nederdel sammen med det faktum, at det er læder, er utroligt cool. Og prisen, ja, du kan ikke slå den!

Givenchy cap-toe skruehæl pumpe
Var: $ 995 nu: $ 298
Disse sko er meget forskellige, men jeg er underligt trukket til dem. Jeg ville ikke have tænkt på at købe dem fuld pris, men de er markeret meget, og du får de yderligere 15% rabat. Hvis du kan lide en fashion-forward-sko, kan dette være noget for dig!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post