Orange elsker du denne Proenza Schouler PS11?

Proenza Schouler PS11, $ 1.555 ved hjælp af Net-A-Porter

Sidste uge brugte jeg “Argh” i stedet for “Are” i en posttitel, og denne uge bruger jeg “Orange” i stedet for “er ikke”. Mine tidligere engelske professorer skal hoppe for lykke over mine kreative titler. Men denne titel havde brug for spillet på ord, fordi jeg seriøst pinter over denne efterårsfarveblokerede version af den meget ønskede Proenza Schouler PS11.

Du vil høre min ubegrænsede kærlighed til fald i de kommende måneder. Det er langt min favorit tid på året, da jeg elsker bladene skiftende, temperaturer falder, sprød luft, græskar, halloween, æbler, fodbold og alt derimellem. For at tilfredsstille min kærlighed til efteråret fornyede Proenza Schouler sin PS11 i en meget efterårsfarvefamilie, inklusive orange, rust og merlot tekstureret læder.

Alt hvad jeg vil gøre er at eje denne taske, SIP Pumpkin Spice Lattes, spise varme æble tærter og gå i store bunker med farverige blade. Er det for meget at spørge? Jeg bærer kun brune farver i løbet af efteråret, og denne taske fungerer så smukt med et par brune læderstøvler og den bedste kamelfarvede frakke. Hvorfor skal jeg være på et selvpålagt poseforbud på et tidspunkt som dette? Kom ved hjælp af Net-A-Porter for $ 1.555.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post