Mara Hoffman Pendants Beach Carry

Nu hvor jeg føler mig lidt meget mere bosat i denne nye by, er jeg i stand til at komme tilbage til min typiske rutine. En af de ting, jeg kan lide at gøre, er at starte min morgen med et godt løb eller en lang gåtur. Det er en fantastisk metode til at fjerne mit hoved såvel som gear til dagen. At leve fire blokke fra stranden gør det enkelt at omdanne min morgenløb til et løb ved stranden. Ikke stakkels he? Da jeg løber, har jeg opdaget, at der allerede er masser af mennesker, såvel som på vej til stranden.

Mens nogle mennesker bærer en fantastisk taske, ser andre ud som om de ikke har erstattet deres taske i år, måske endda et årti. Hej, jeg er ikke lige her for at dømme, men der er nogle fantastiske valg til rådighed, der ikke engang sætter dig tilbage så meget. Tag for eksempel Mara Hoffman Pendants Beach. Denne lyse, trykte lærredskole er broderet overalt såvel som en trækkarakter. Dobbelthåndtag er et perfekt valg til en strandpose såvel som snap-flap-lommen er et vigtigt rum, når du opbevarer, siger dine nøgler. Jeg er en stor fan af denne taske såvel som fordi den er til salg, jeg kan virkelig godt lide den endnu mere. Køb med ShopBop for $ 114.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post