Miu Miu Black Lambskin Carry

Jeg er på hegnet i kampen mellem guld såvel som sølvhardware på sorte poser. På den ene side kan jeg virkelig godt lide industriel-inspireret stil (som jeg har sagt omkring 6.904 gange i den sidste måned) såvel som sølvhardware (og gode tilbud af det) er i det væsentlige den eneste metode, der går for at opnå det look. Jeg bærer også kun sølvsmykker. På den anden side giver guldhardware en taske en glam -følsomhed såvel som en smule af en vintage kant, der er ideel til nogle udseende. Uanset hvad, i nogle tilfælde er noget så let som hardwarefarve tilstrækkelig til at gøre eller bryde et kig.

Især i en taske med så meget hardware som Miu Miu Black Lambskin Tote. Jeg kan godt lide stilen med alt-de snørede øje-øjet minder mig om korseti, såvel som det virker som en sådan fantastisk anbefaling at fremsætte, fordi begge korsetter såvel som tasker bruger et par af nøjagtigt de samme dele til at udføre deres job. Nitterne såvel som stropper er enorme tilstrækkelige til ikke at gå tabt i posens detaljer, men noget er noget slukket for mig. Jeg vil virkelig have, at denne taske skal have sølvhardware. På en eller anden måde virker det bare meget mere velegnet til både anbefalingen såvel som til denne sæsons tendenser. Bortset fra det er det i det væsentlige perfekt. Køb med Net-A-Porter for $ 1350.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post