MIU MIU’s Resort 2012 annoncekampagne til sidst giver os en lyst-værdig taske

billede via skåret

Hvis du husker min publicering om MIU MIU’s forår 2012 Runway tasker, så har du sandsynligvis i tankerne at føle den nøjagtige samme skuffelse, som jeg gjorde om samlingen. På trods af et hit lige her såvel som der i løbet af de sidste fem år med Bow Satchel såvel som de mange versioner af coffer, skød mærkets tasker aldrig mig over den måde, hvorpå resten af ​​sine produkter normalt gør.

Synet af denne MIU MIU Resort 2012-annonce, Via Nymag.com’s Cut Blog, giver mig det håb, at jeg har krav på at fortsætte som en Miu Miu Handbag Fan, selvom. Kan du se denne taske som en forbedring?

Baby Pink har aldrig været en foretrukken af ​​mine, men farven passer helt med forårets tendenser såvel som formen såvel som størrelse integrere for en meget velforeceret taske. Plus, Miu Miu er meget stor om at lave sine stykker i en række nuancer, såvel som jeg håber på håb om, at denne taske vil se dagens lys i en dejlig dove grå. Ikke alene ville det passe med forårets farvepalette, men det ville passe ind i mit skab. Her håber det, det vil også være i mit budget; Intet ord på priserne endnu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post