Louis Vuitton træder langt væk fra mærkets underskrifter til sine efterår 2018 -landingsposer

uden virkelig at indse det, der er sandsynligvis nogle æstetiske signaler og detaljer, der læser for dig som særlig Louis Vuitton. Ud over de tilsyneladende logoer og tryk er det måske en bestemt type lukning eller syning, eller den bestemte måde, en aftale med tilknytning eller lynlås er formet, eller måske hvordan læderet er færdigt. De er svære at beskrive en efter en, men sammen er de det, der får dig til at se på en ny taske og mistænke, at det er fra et eller andet sted, fraværende et tilsyneladende logo. I efteråret 2018 har Louis Vuittons landingsbaneposer dispenseret med praktisk talt alle disse visuelle signifikatorer, og i deres sted finder du opfindelige læderfinish og interessant hardware.

De mange slående poser i samlingen er ramme-topmuligheder, der industrialiserer meget af den åbenlyse primness af formen. De er stadig pæne og formelle, men finishene får dem til at føle sig futuristiske i stedet for Retro, hvilket er en sand udfordring med rammeposer. De føler heller ikke meget Louis Vuitton, men det ser ud til at være poenget. Måske kan Louis Vuitton være en masse ting.

For purister inkluderer samlingen nogle af favoritterne i Nicolas Ghesquieres embedsperiode, som Twist og Petite Malle -tasker, samt nogle få, der føles meget mere klassisk Vuitton, ned til monogramdetaljerne. Og som med alle Vuittons landingsbanesamlinger, repræsenterer dette kun en lille brøkdel af poserne, der vil blive produceret for sæsonen, og det er kun den mest fremadrettede thiinking; Der vil bestemt være masser af meget mere typisk Vuitton -tasker at gå rundt. Tjek alle landingsbaneposer nedenfor.

[Fotos gennem Vogue Runway]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post