Introduktion af Alexander McQueen Story Bag

Alexander McQueen -tasker har gjort deres udseende lige her såvel som der på Purseblog, såvel som mens vi ikke nødvendigvis har dækket dem i detaljer i lang tid nu, hører vi dig når I beder os om mere variation! I dag giver vi dig et kig på den nye til scenen Alexander McQueen Story Bag. Tro på sit navn tager historien motivation fra deling af historier, som siges at have længe været kernen i McQueen -huset. Jeg har altid ønsket den McQueen-æstetik, da det var anderledes, slags goth-chic såvel som enkel at området blandt andre mærker såvel som jeg er begejstret over at give denne taske et godt look.

Denne nye stil er glat i form såvel som design med meget lidt branding såvel som og et trendy smykkerinspireret håndtag. Dens feminine form er velegnet til hverdagen, men alligevel kan den skifte godt fra dag til nat, da den har en blød tophåndtagsstrop ud over en aftagelig crossbody -rem. Min foretrukne funktion af posen er den dobbelte klaplukning, som tilføjer lidt noget ekstra til det rene, relativt strukturerede taske -design. Historieposen er ny til forspring 2020, men den er allerede set på forskellige stilstjerner som Kaia Gerber såvel som Selena Gomez.

Historieposen fås i en lang række farver bortset fra Khaki såvel som sort vist her. Hver taske er udformet af glat kalv læder med kontrasterende trim. Den sorte er den mest dristige, der indeholder lys rød læderdetaljer, håndtaget er accentueret med to stutterier såvel som er lavet af et organisk messingfineret metal. Inde i er der et primært rum såvel som en spaltekortlomme ud over en front lynlåslomme. Ud over det øverste håndtag såvel som crossbody -remmen kan posen bringes som en kobling ved at bevæge en hånd med metalhåndtaget. Find mere via Alexander McQueen.

køb nu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post