Mercedes-Benz Fashion Week New York håndtasker: Derek Lam Spring 2012

Billeder via Vogue.com

Hvis jeg er ærlig, var poserne fra New York Fashion Week lidt … middelmådige. Vi har stadig en række samlinger, der viser dig, at jeg kunne lide, men jeg opdagede ikke meget, der fik mig til at føle mig alt fladig i den pungdel af min hjerne. Det er ikke nødvendigvis ualmindeligt; De flagrende følelser forekommer hovedsageligt på udenlandske modeuge, da lad os håndtere det, europæerne forstår virkelig nøjagtigt, hvordan man laver avancerede lædervarer. Normalt bliver jeg dog lidt mere ophidset end jeg gjorde i sidste uge.

Let det lyseste område indtil videre, i det mindste når vi taler om tasker, som jeg virkelig gerne vil købe såvel som at bringe for mig selv, er Derek Lams forår 2012 pungsamling. Lam forstås ikke for sine læderprodukter nogen form for mere end for hans tøj eller sko, men denne gruppe af tasker stod virkelig ud for at være så moderne, fascinerende såvel som anderledes end resten af ​​det, vi har set fra amerikanske designere denne uge. Kudos til Mr. Lam, da disse stilarter har været en velkommen gane rengøringsmiddel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post