Rækket Alligator-rygsæk er $ 34.000

Row Alligator-rygsækken, $ 34.000 via Net-A-Porter

To latterligt dyre sorte alligatorposer på en dag, åh min! Vi rapporterede tidligere, at rækken ville frigive såvel som at koste deres alligator -rygsæk til $ 39.000. Hvis du har 40 store at brænde, har jeg gode nyheder til dig: De faktiske detailomkostninger er $ 34.000, så godt det tilbydes nu på Net-A-Porter.

Den dårlige nyhed for størstedelen af ​​verden er, at $ 34.000 køber en dejlig bil, universitetsundervisning, boliglånsbetalinger eller en årlig løn. Så hop på det “ikke-gående-til-køb-dette-pos-nogensinde” -tog med mig, hvis du efterår ind i den kategori.

Men klistermærker til side, lad os tale om stilen på Row Alligator -rygsækken.

Først og fremmest såvel som tydeligvis er dette en rygsæk. Nogle modedesignere har omfavnet rygsækken over tid, men der har aldrig været et markant skub mod tendensen. Jeg foretrækker, at mine rygsæk dage er delegeret gymnasium, men jeg afviser ikke, at der kan oprettes en moderigtig rygsæk.

Jeg tror, ​​at rækken har produceret en ekstremt dejlig rygsæk, som selv jeg ville bære. Den sorte alligatorhud skiller sig ud på posens krop såvel som da er der justerbare lærredstropper, et indvendigt aftageligt håndtag, masser af lommer samt læderfor. For at give lidt af et afslappet touch har rygsækken en trækkarakter. Jeg kan hurtigt se begge Olsen -tvillinger bringe denne taske, slynget over deres skulder eller dinglende fra deres hænder, hvilket efterlader hver kvinde, der længes efter at gøre denne rygsækstil til hendes egen.

Jo mere jeg ser på denne taske, jo mere vokser den på mig. Det kan endda forvandle mig til en rygsæk, der kærlige kvinde igen. Omkostningerne er dog absurde for et brand, der er nyt i pungverdenen (tildelt, omkostningerne er absurde generelt).

Køb via Net-A-Porter for $ 34.000.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post