Bulga Blesk Stud Carry

Jeg kan godt lide lilla, jeg kan godt lide studs, jeg kan godt lide blødt læder, så godt jeg kan lide punge, der udgifter mindre end $ 500. Alle disse ting er fantastiske ting i såvel som af sig selv, såvel som du ville tro, at når du integrerer dem alle sammen, ville de være endnu bedre.

Men jeg er ikke så sikker. Bulga Blesk Stud Carry har efterladt mig lidt ubestemt, såvel som jeg kræver at tale dette ud.

Så meget første såvel som først og fremmest har jeg absolut ingen betænkeligheder med farven – jeg kan godt lide det. Jeg har en lilla taske, som jeg bruger kontinuerligt om vinteren, det er den ideelle nuance til at vælge brun, sort, grå såvel som alle de andre mørke farver, der er så typiske i koldt vejrbeklædning. Det er en pop af farve uden at se uden for sæsonen. Så godt som jeg altid vælger sølvhardware, men guldet fungerer fint i dette tilfælde.

Jeg har heller ikke noget dårligt at angive om formen, bortset fra at håndtagene helt sikkert er så korte til at få dette til at fungere som en take på taske, såvel som det vil slippe af med det fra nogle menneskers mest efterspurgte lister. Jeg har dog ikke noget imod en armbæret taske, så jeg har det godt.

Jeg tror, ​​at min nervøsitet kommer fra størrelsen på studsene, integreret med deres placering. Hvis de havde været mindre, kan det have været enklere at placere dem i en sådan metode, at de ser sporadiske såvel som interessante ud. I denne størrelse er de så enorme, at når du ser på dem, savner du skoven for træerne. Jeg respekterer deres ønske om at gøre noget lidt anderledes, men udførelsen gør det bare ikke for mig med studsene. Køb med ShopBop for $ 398.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post