Hvor handler du online?

Med ferien nærmer os os såvel som på internettet, der køber at være den enkleste type shopping, ønskede jeg at spørge dig, hvilke e-handelswebsteder handler du på? Hvad trækker dig til de særlige butikker på internettet versus en butik? Vi alle forstår, at køb på internettet har sine fordele, da det sparer os meget tid, der fører rundt i en butik for at opdage ting, vi har brug for. Men en af ​​de sværeste dele af at være et lille firma på internettet, differentierer os selv fra en faktisk mursten såvel som mørtel.

Nogle af mine tider, der tilbydes under min praktikplads med Brynn, opdaterer vores nuværende e-handelswebsteder, der browser nye websteder, vi kan blive anerkendt på, samt virkelig grave ind i præcis, hvordan du som forbruger vælger at handle online. Dagligt, vi ændrer samt opdaterer vores websteder for at opdage nye metoder til at blive bemærket. For eksempel har vi solgt vores poser på Amazon for omkring et år under Amazon-håndlavet del af deres websted. Vi opdaterer konsekvent omkostningerne samt tilføjer nye tasker for at se, hvad der virker såvel som hvad der ikke gør. At få eksponeringen på Amazon er stor, da de er et godt anerkendt firma rundt om i verden, men den bekymring, der har været på vores sind, er, der virkelig finder os derhen? Præcis hvordan står vi adskilt fra resten?

Nogle gange er det som et gætte spil. Vi har virkelig ikke alle svarene! Fordi at arbejde for Brynn, har jeg ligeledes ændret mit synspunkt om, hvor jeg handler såvel som at vælge at støtte små virksomheder i forhold til større virksomheder. Med ferien er den travleste tid på året, er det afgørende, at vi forbliver tro mod vores mærke og producerer forskellige metoder til vores forbrugere at shoppe vores på internettet.

Del dette:
Klik for at dele på Twitter (åbner i nyt vindue)
Klik for at dele på Facebook (åbner i nyt vindue)
Klik for at dele på Pinterest (åbner i nyt vindue)
Klik for at dele på TUMBLR (åbner i nyt vindue)

Sådan her:
Ligesom loading …

Ins såvel som outs af e-handel! 3. juli 2017in “e-handel”
Navigere verden af ​​på internettet ShoppingCertober 20, 2015in “Fashion”
Kampen er real.october 10, 2017in “Boutiques”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post