På Prada leveres hjemmeundersøgelser nyt liv for efteråret 2022

i disse dage, det er endt med at være næsten sædvanlig for mærker at se inden for deres arkiver for motivation samt genopfindelse, såvel som for Prada, er det endt med at blive en rutinemetode på det. Miuccia Prada samt RAF Simons dykker yderligere ind i deres nutidige udforskning af emblematiske hjemkoder, med en fortsættelse af menneskehedens afspejling samt præcis, hvordan det er vigtigt for Prada’s hjem. Pragmatiske stykker genopfinderes, hvilket giver ny betydning såvel som en fornyet vægt på virkeligheden. Derudover fortsætter hjemmet med at tjekke den tro, at fyr såvel som kvinder holder adskillelsen eller mangler deraf mellem maskulinitet samt femininitet i sig selv.

Konventionelt maskulin stykker transformeres til efteråret 2022-samlingen, med titlen “En ideologi af Prada,” gav feminine hånd, der føler sig uforudsete dog lige lige på samme tid. Frakker er udskåret på ryggen eller halsen, samt traditionelt flowy, feminine kjoler leveres en skræddersyet konstruktion, der tilbyder nye former. Hvert udseende var et kunstværk i såvel som i sig selv, det perfekte lærred til en række poser.

Prada, genopfindt for nu

Taler om poser, der var mange, såvel som med denne samling kommer en “undersøgelse af kodifikationerne såvel som betydninger fremkaldt med udseende såvel som tilgang.” Den ikoniske Prada-trekant er omdannet til en geometrisk print, der vises på poser i hele samlingen i forskellige farver. Der er en skuldertaske, ud over et lille, dobbeltsidet trekantet øverste håndtag, yderligere tjekker Prada mest anerkendte emblem. En stor del af showet fokuseret på en top håndtag taske vist i forskellige farver såvel som to størrelser. Nogle versioner synes at have et ombre mønster på sømme, hvilket svarer til de stadig populære ombre glace tasker fra 2000’erne (husk dem?). Der var en enkelhed samt elegance til samlingen som helhed, en der finjusterede de daglige produkter, vi krav i vores skab, så de kan føle sig specielle, men alligevel tydeligt prada hele tiden.

Tag et kig på tasker fra samlingen nedenfor, høflighed af Prada.

Se 1

Se 2.

Se 3.

Se 4.

Se 5.

Se 6.

Se 7.

Se 8.

Se 9

Se 10 såvel som 11

Se 12 såvel som 13

Se 14 såvel som 15

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post