Hvad er din foretrukne ikke-premium designer taske?

Jeg fik min allerførste premium -designerpose, da jeg var i gymnasiet. Det var noget, jeg ønskede til, pined for, drømte for såvel som arbejdet vanskeligt for. Så snart jeg fik min Dior Tiny Saddle Bag, var alle indsatser slukket. Jeg var tilsluttet tasker for livet. På det tidspunkt vendte jeg stadig brugen af ​​mine elskede Dior med et par af mine andre tasker, der omfattede en instruktørpose såvel som en masse nylon Lesportsac -tasker – som husker? Derefter i høj institution endte Rebecca Minkoff med at blive fremtrædende, så jeg fik et par af hendes tasker også, som jeg arbejdede i min rotation. Til sidst fik jeg en anden premium designerpose, en LV hurtig, såvel som min samling slags startede derfra.

Jeg opdagede, at de meget mere avancerede poser, jeg har erhvervet, desto mindre interesse betalte jeg til mine moderne tasker, selvom mange af dem var fantastiske tasker, som jeg såvel som andre opdagede ekstremt eftertragt på det tidspunkt. Jeg antager, at den high-end at have luksus-pundet tilsigtet-tog over i mine tidlige tyverne, såvel som selvom min samling var meget mindre dengang, vendte jeg kun med de få premium designerposer, jeg havde, såvel som kastet de andre til side. De sidste 4-5 år har mit krav om at bringe specifikke tasker kun brugt ud, såvel som jeg har glædet af at diversificere min samling lidt mere. Jeg har tilføjet en række moderne tasker til min samling (fuld afsløring: Nogle var begavede såvel som nogle blev købt), såvel som jeg ikke længere foretrækker premium designerposer over hvad der ellers er.

I øjeblikket er jeg online i en lille NYC -lejlighed, såvel som mine tasker opbevares i hver krog såvel som cranny i mit soveværelse. Nogle er under min seng i en kasse, andre er på toppen af ​​min garderobe i en plastikbakke, såvel som dem, jeg når en masse ofte, er på hylderne udviklet til mit skab. Med en masse af min samling holdt såvel som ud af synet, kan jeg ikke huske nøjagtigt, hvor meget jeg ofte har såvel som en nylig garderobeudskift . Nu er jeg meget mere end nogensinde, som så mange, jeg køber min egen garderobe såvel som at genopdage masser af mine tasker.

Jeg troede, det ville være sjovt at gå over et par af vores lavere forståede såvel som billigere poser i betragtning af at vi så ofte ignorerer dem, både lige her på Purseblog såvel som i vores daglige liv. Et par af mine foretrukne moderne tasker er fra Mansur Gavriel, Senreve, Bit Liffner såvel som Manu Atelier, men den ikke-premium designerpose, jeg bruger en masse af, er min Nunoo Gina Tiny Container Bag. Denne bit nunoo -kvinde blev begavet til mig sidste efterår, såvel som så snart den dukkede op, overførte jeg mine ting til posen. Jeg bringer ikke så meget så godt, ligesom jeg hurtigt var i stand til at sætte min lille YSL -kort tegnebog, min kosmetikkasse, hemmeligheder såvel som iPhone inde såvel som jeg gik. Jeg fik mit allerførste kompliment på posen, der er ekstremt nøjagtig samme dag, da jeg gik ind i reformation, som er en lille butik, i mit kvarter. Det var som ved allerførste at bringe så godt, som jeg har brugt det så meget, hvis ikke mere, end et par af mine designerposer i de 7 måneder i betragtning af at jeg fik det. Min specifikke taske er ikke længere tilgængelig, men du kan inspicere meget mere ved hjælp af mærkets websted eller visning Vælg stilarter ved hjælp af ShopBop.

Hvilken ikke-premium designer taske kan du lide mest?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post