Fendi Ruched Beaded Clutch

Efter første øjekast ligner denne kobling en musling på steroider med en overflod af skatte såvel som wilts i huden. Den ruchede perlerede skitsering er meget at håndtere, hvilket øger dine optiske sanser såvel som at få dig til at ønske at røre ved såvel som at føle koblingen. Alligevel drages jeg til Fendi Ruched Beaded Clutch, da det giver et look, der er vanskeligt at opdage, såvel som et look, der kun kan trækkes af nogle få. Materialet er metallisk guldtrøje, med perleret detaljering, på en bevinget stil. Heldigvis med det er en lille håndtaske, er dimensionerne såvel som metallik mere dæmpet såvel som accepteret. Det er cool helt sikkert såvel som ikke for alle. Jeg forventer, at mange ikke kan lide det så godt som mange at kunne lide det. Mærkeligt nok opdager jeg, at jeg ser på det igen såvel som igen, og undrer sig over konceptet bag det og spekulerer på, om folk ville se på mig mærkeligt, om jeg skulle bringe det eller se på mig og tro på ‘You Go Girl’. via NAP for $ 1320.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post