Mini Review: Givenchy Antigona

The Givency Antigona Fan Base er stærk, meget stærk! Da Kaitlin foreslog, at posen var på vej ud, var der en stærk vokal pushback. Det er klart, at denne taske holder sig stærk, da jeg i 2016 også spekulerede på, om folk mistede deres interesse for Antigona. Jeg har dog altid haft et blødt sted for min Antigona og husker at gå frem og tilbage forsøg på at vælge den farve, jeg ville have. Mens let pastelrosa ikke er en farve, som jeg typisk ville finde mig i, var det farven for mig. Det er let, luftigt og feminint. Formen er en New Age -klassiker.

Jeg har også givet en ordentlig Givenchy Antigona -gennemgang i vores Purseonals -kategori. Mens formen er en, som jeg elsker (og lad os indse den, når vi vælger en taske, kommer æstetik typisk først), denne taske mangler i brugervenlighed og funktionalitet for mig. For det første har min størrelse en bærestrop, der ikke kan fjernes, og den er for kort (nu er stropperne alle aftagelige og justerbare). Posens øverste håndtag afvikles i min armhule, og det er bare ikke det udseende eller føler, at jeg vil. Den øverste lynlås er chunky, hvilket faktisk gør åbning og lukning mindre sømløs end flertallet af poser, som jeg ejer. Men det gør mig ikke til en Antigona Nay-Sayer: Jeg er stadig en fan og har hørt, at meget nyere versioner af posen og forskellige størrelser (med aftagelige stropper) fungerer langt bedre.

Vi har en yderst Givenchy Antigona Bag Guide, hvis du gerne vil finde ud af meget mere info. Givenchy frigav også Antigona bløde poser for nylig, og de har min opmærksomhed meget – jeg kan ikke vente med at få mine hænder på en! Hvis du er interesseret, kan du shoppe Givenchy Antigona -poser på Nordstrom.

Tjek min videoanmeldelse her!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post