Dior såvel som Saint Laurent er Celeb Faves i begyndelsen af ​​Paris Fashion Week

Vi har vendt vores udseende fra Milan Fashion Week til Paris Fashion Week, som fortsætter med weekenden såvel som konkluderer næste onsdag. Det angiver, at vores billedservice skal være rife med Dior samt meget mere frem til 3. oktober. Efter den fantastiske Fashion Week Trifecta har Celebs en smule af en mode tømmermænd, der varer frem til Thanksgiving. Så få din fylde af skønheden, mens du kan – vi vil ikke se mange af disse ansigter igen, indtil det er tid til celebs at flocke til Mr. Bones ‘græskar patch i La en Masse.

Blake Lively.
Blake Vibrant bragte denne Dior Diorama taske til Dior Show i Paris, som du måske har overskuet. Hvis du ikke har set sin nye film, en grundlæggende tjeneste, skuffer den ikke.

Shop Dior tasker her

Cindy Crawford.
Denne Saint Laurent Crossbody er så ny, vi forstår endnu ikke stilnavnet. Cindy Crawford bragte det i Paris med hendes barn Kaia.

Shop Saint Laurent tasker her

Juliette Binoche.
Popping over til Spanien i et varmt minut: Her er Juliette Binoche, bringe en chloé Drew Bijou taske på et billede telefonopkald til San Sebastian Worldwide Film Festival.

får nu

Kristen Bell.
DANSE LENTE ZOE BOX BAG
Kristen Bell er ude at lave en rigelig mængde presse i denne uge for den tredje sæson af den store placering i NYC, såvel som hun kommer bevæbnet med en DANSE Lente Zoe Box taske.

får nu

Lindsay Lohan.
Sjælden Lindsay Lohan Sighting! Lindsay Lohan tager i Paris Fashion Week med hendes design søskende Dakota. Hun ses lige her bringe en Valentino Rockstud spikes taske.

får nu

Mindy Kaling.
Mindy Kaling blev identificeret med denne sorte såvel som White Secret Taske uden for Arklight i Hollywood efter en La Film Celebration Premiere.

Tinashe.
Her er Tinashe, der forlader Craig’s med hendes logo’d Gucci Ophidia Boston Bag. Tinashe har været en nylig foretrukket af vores billedservice. Vi er kun et par måneder dybt ind i hendes taskehistorie, men vi kan lide, hvad vi ser.

får nu

Vanessa Hudgens.
Gucci Ophidia er posen til at slå i denne uge: Vi har set det på en masse flere celeb arme end noget andet. Her er en mere på armen Vanessa Hudgens på en ret ting fejring i LA.

får nu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post