Celine Romy -tasken er gammel Celine møder New Celine

for fire år siden, modeverdenen blev efterladt med et hul i hjertet, da Phoebe Philos afgang fra Celine blev annonceret. Philophiles sørgede over tabet af hendes embedsperiode på mærket, hvor hun var banebrydende for enkel og let cool-pige-stil med sin minimalistiske æstetik, der på en eller anden måde var let og trendy på samme tid. Den britiske designer var ansvarlig for en række af mærkets hits, hvoraf mange stadig er i produktion i dag, på trods af kreativ direktør Hedi Slimanes IncummaMency på mærket.

Slimane, der overtog tøjlerne fra Philo, bragte sin ungdommelige, fest-pige æstetik sammen med ham. Skiftet føltes praktisk talt øjeblikkeligt, og da der blev frigivet nye designs, blev der dannet en ny Celine, der tegner en linje i sandet mellem #Oldceline og #NewCeline. Denne sæson har Slimane dog introduceret en ny silhuet, der føles som den ideelle blanding af nye og gamle Celine, der alle er pakket ind i en.

Mød Celine Romy -tasken

Romy -tasken er alt, hvad jeg elsker i en taske. Det har den klassiker med en twist -fornemmelse med rene linjer og en minimalistisk æstetik; Det er den ideelle taske til hver dag. Take on Bag-stilen har en 90’erne fornemmelse af det, men den slouchy, smøragtige læder føles moderne og ren på samme tid.

Konstruktion og størrelse

Romy er udformet af luksuriøst smushy kalveskind og er heller ikke for stor, men heller ikke for lille, og den er sløret, men holder stadig sin form. Det har et hovedrum med en indvendig lynlåslomme og de samlede dimensioner på 13 ″ W x 6 ″ H x 2 ″ D; Det er stort nok til at holde daglige væsentlige ting, men kan stadig bæres til en aften. Denne taske minder mig virkelig om de gamle dage af Celine, som vi alle husker (og elskede) så kærligt.

Prisfastsættelse og tilgængelighed

I øjeblikket er Romy kun tilgængelig i en størrelse, medium, detailhandel for $ 2.550 gennem Celine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post