Se efter mindre: gennemboret læder

normalt med disse kigge efter mindre indlæg, det ene af udseendet er meget tydeligt begyndt det andet. De ultra-luksuriøse mærker kommer med en idé, og derefter skynder alle mellemklasse mærker at gøre deres spin på den voksende tendens for at fange kunder, der måske ikke har kontanterne til rådighed for at sprænge på posen, der teknisk kom først. Overraskende er det ikke på nogen måde tilfældet med Christian Louboutin Maelita Bowler Bag (til venstre) og Marc af Marc Jacobs Tavi Piercing Carry Pose (til højre). Faktisk dukkede de to poser op på siden Nye Arrivals på Saks på nøjagtigt samme dag.

Pierced læder ser ud til at være noget af en spirende beta-trend, slags som tie-farvestof, der flyver under radaren for de mest passive modefans og får ikke den slags presse eller opmærksomhed, som alfa-tendenser som studs og små tværbilleder gør , simpelthen fordi de ikke er lige så allestedsnærværende. En masse redaktører og fashionistas syntes at være fans af Pucci’s gennemborede tasker på de seneste modeuge, men det samlede look, som disse to poser viser, er endda meget sjovere.

Hardwaren er relativt subtil, og den samling, den skaber, er et fantastisk udstillingsvindue for godt læder, som bringer mig til den noget underlige konklusion: Jeg kan godt lide den mere overkommelige. Louboutins taske ser underligt proportioneret ud med så store tophåndteringer, og læderet ser ud som om det måske er lidt tyndt personligt. Hvis mærket havde valgt et meget mere smidigt look med en større krop og mindre tophåndtag, kunne denne taske være stor.

Marc af Marc Jacob Option er imidlertid fantastisk, hvordan det er. Læderens struktur ser glat ud, men ikke for glat, og jeg kan godt lide det lidt glaserede look, som det formår at have uden at se stiv ud. Ud over denne taske med en stærk beta -tendens er crossbody -formen en, som alle har brug for i sit skab ideal nu.

Christian Louboutin tilgængelig ved hjælp af Saks for $ 2195.
Marc af Marc Jacobs tilgængelig ved hjælp af Saks for $ 348.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post