Funktion, mode, såvel som tillid

, mens jeg undersøgte produktdesign, arbejdede jeg ofte på job med mennesker, der har handicap. Jeg begyndte at sætte pris på præcis, hvor meget mode såvel som tøj påvirket både selvtillid, såvel som effektiviteten af ​​en persons dag. Arbejder som en stil Intern på Brynn Capella, Inc. har været en af ​​mine allerførste skift fra produkt stil i modeindustrien.

I produktdesign kan stilen ofte ende op en eftertanke for at fungere, men jeg har opdaget, at der kommer op med en effektiv blanding af begge resultater i den allerbedste løsning såvel som den mest tilfredse kunde. Uddannelse af mig selv om nye mønstre samt teknologier i mode har gjort det muligt for mig at forbedre æstetikeren såvel som praktisk mangfoldighed i mit eget stilarbejde (og snarere ærligt min garderobe).

Et fashionabelt produkt er mere end en luksus; Det er en udvidelse af en persons identitet og kan være en refleksion om præcis, hvordan de vil opfattes af samfundet eller en metode til at udvikle deres selvtillid. Uanset din baggrund eller om du har en handicap, ønsker alle at føle sig godt i deres egen hud, af denne grund, at få adgang til til funktionelt væske såvel som smukke produkter, være en yderst positiv indflydelse på det daglige liv.

Jeg er meget begejstret for at arbejde sammen med Brynn på hendes stilarter som sin filosofi på mode såvel som funktion, såvel som som for høj kvalitetsdesign, løbe så omhyggeligt til min egen.

Reklamer.

Drevet af wordads.co.

Vi har fået din rapport.

tak for din tilbagemelding!

Set såvel ofte

Ikke relevant

Offensiv

Gået i stykker

Rapportér denne annonce

Del dette:
Klik for at dele på Twitter (åbner i nyt vindue)
Klik for at dele på Facebook (åbner i nyt vindue)
Klik for at dele på Pinterest (åbner i nyt vindue)
Klik for at dele på TUMBLR (åbner i nyt vindue)

Sådan her:
Ligesom loading …

TOTE-ALLY TRYING OPENJUNE 23, 2016IN “DESIGN”
Er bælteposer lige her for at bo? 19 juli, 2016in “Design”
Gjorde du matematik?!? 11. september, 2016in “Design”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post