Gucci Dionysus GG Supreme Bag Review (Replica)!

Hej allesammen. Jeg håber, at din 2018 ruller godt hidtil, og jeg håber det er et år med lykke, fred og velstand for alle! Så før jeg begynder at sende om mine nye hauls for året, vil jeg endelig afslutte at sende nogle anmeldelser, der var dvælende, og jeg har lige helt ærligt aldrig tid til at sætte op. Jeg er meget ked af nogen, jeg holdt venter på disse anmeldelser, og håber de vil være værdifulde for nogen, der tænker på at shoppe for en replik derude. Så denne særlige anmeldelse handler om Gucci Dionysus GG Supreme Bag.

Så når jeg handler for tasker, kategoriserer jeg mentalt dem som enten sjove eller seriøse. Nu er Gucci Dionysus GG Supreme Bag en sjov taske. Det er et stativ fra hinanden, og kan virkelig tage et outfit fra middelmådig til forunderlig chic. Jeg elsker absolut udseendet af posen, og vibe det udstråler. Jeg elsker også, hvor alsidigt posen er. Det kan bogstaveligt talt bæres for en dagstur, mens du er ude, eller om natten, hvis du går ud til middag eller sjovt. Posen er et kunstværk med hensyn til egenkapaciteten af ​​designet. Alt fra den fantastiske teksturerede tigerhoved med den særskilte lukningsdetaljer, hele vejen til håndmalede sider af posen virkelig gøre posen pop, når du ser på det. Jeg køber mange poser, som du måske kan fortælle ved mit navn, men Gucci Dionysus-tasken er en af ​​de få tasker, der ikke kun har forbløffet mig med hensyn til at være en funktionel taske, men har også stået ud som en Ægte kunststykke til mig. Så unødvendigt at sige noget andet, jeg elsker posen. Jeg har også set posen pop op på Instagram Fashionistas meget, og jeg gætter på, at alle andre elsker posen af ​​lignende grunde til mig. Nogle af mine foretrukne udseende, jeg har set sportet med posen hidtil, omfatter:

Venligst fortæl mig ikke, at du ikke er forelsket i posen efter at have taget et kig på billederne ovenfor. Jeg tror ærligt, at Dionysus udbygger essensen af ​​Gucci perfekt, og de ramte virkelig neglen på hovedet med denne taske (både bogstaveligt og figurativt).

Så hvis du har været en bloglæser, er du klar over, at jeg ikke blot køber nogen forfalskninger, men kun holde fast i ting, der er så gode som den rigtige aftale a.k.a counter kvalitetsreplicer. Så helt sikkert min Gucci Dionysus taske var ingen undtagelse, og jeg købte en fantastisk tællerkvalitets kopi af posen, som har ideel syning, tung hardware, originalt kvalitetsbelagt lærred og ægte ruskind læderbehandlinger. Hvis du spekulerer på, hvor jeg fik posen fra venligst klik her for at se min originale haul post, hvor det er angivet. Anyways nok taler – jeg vil lade dig dømme ved billederne nedenfor om, hvor godt posen er:

Vil du se endnu meget flere billeder af min Dionysus? KLIK HER!

Hvor hjælpsomme var dette indlæg? ExcellentgoodaveragePoorwful

Vurder denne korte artikel (11 Stemmer)

Del dette:
Twitter.
Facebook.

Sådan her:
Ligesom loading …

Du kan også nyde:

Spot The Fake Louis Vuitton Veau Cachemire …

Ugly Gucci replika taske anmeldelse

Designerpurses.ru Site Review – En Subpar LV …

Falsk blog ADVARSEL: Mau-fashion.com – Hold dig væk …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post