Udfyld det tomme: Marc Jacobs identificerede Teddies Shearling Hobo -taske er …

Mens denne taske tænkes på et af Falls udsagnsstykker, sætter jeg spørgsmålstegn ved nøjagtigt, hvordan masser af dig planlægger at få den.

Marc Jacobs identificerede Teddies Shearling Hobo -taske handler om fuzzy shearling med et par stærke sorte polka -prikker. Mens nogle risikotagende fashionistas bestemt skurrer ud for at få denne taske, ville jeg kun tænke på at få den til at fungere som en pude i tider med uventet søvnighed.

Marc Jacobs styller regelmæssigt samlinger til charme til masser af forskellige stilarter, fra de undertrykte til de funky, såvel som denne taske falder i den seje kategori. Jeg husker, at denne taske bringes ned ad efteråret 2011 -landingsbanen og fanger mit øje meget mere end tøjet, skønt ikke nødvendigvis på en fantastisk måde. Husk, at dimensionerne er store, 12 ″ x 11 ″ x 6 ″. Kom ved hjælp af Net-A-Porter for $ 1.495.

Lad os få lidt udfyldning af den tomme sjov. Du forstår, hvad du skal gøre: Marc Jacobs identificerede Teddies Shearling Hobo Bag er ____________________.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Forum DownForum Down

ville bare fortælle jer alle, at der skete en slags mærkelig og kompliceret ‘ting’ med forummet i aften. Noget ved en Sphinx -søgning og databasefejlen og sikkerhedskopiering og genopbygning. Jeg