Lambertson Truex Gallery Twisted Structure Hold

Hip Hip Hooray! Seerens mulighed mandag er tilbage såvel som parat til at gå !! Desværre har masser af de poser, jeg blev bedt om at tale om, ikke have meget information til at gå sammen med dem. Til at begynde med anmodede Wendy med funktionen af ​​Labertson Truex, da “de har nogle ekstremt basale rene stilarter, usædvanlige i disse dage”. Wendy, du har ret- jeg er helt enig. Masser af af poserne lavet af LT er enkle, robuste såvel som sexede. Disse 3 s er en tredobbelt trussel. Jeg valgte at fungere Lambertson Truex Gallery Twisted Structure Hold, der tilføjer en smule linjer såvel som tekstur, men ser stadig grundlæggende såvel som ren ud. Galleriet snoede strukturerede poser er “lavet i en række cavallino -mønstre, trimmet i vores efterårsfarvekombination af italiensk Chighaille.” Størrelsen på denne søde er H: 5,5 ″ W: 10,5 ″ D: 2 ″. Jeg kan godt lide det strippede teksturiserede mønster på denne kobling- minder mig om en sofa, som min bedstemor havde, at jeg helt elskede. Lidt af en 70’erne fornemmelse af snarere den yndig kobling. Enten har jeg mistet min evne til at tjekke omkostninger identificerer (hvilket potentielt kan være sandt med mine frygtelige købsvaner), eller der er absolut ingen priser inkluderet i denne taske. Vent dig over til Lambertson Truex såvel som at prøve at opdage nogle priser for dig selv!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post