Hvad i verden skete med at purseevalley.cn og perfectwatches.to?

Mange mennesker, der nogensinde har tænkt på shopping for replikaer, har en masse sandsynligvis hørt om Pursevalley og deres søsterselskab Best Watches. De var et berygtede selskab, og har været op for praktisk talt for evigt – jeg angiver, at jeg har shoppet på replikaer i over ti år og har set deres websteder op i betragtning af, at begyndelsen, da jeg først dyppede mine tæer i replika poser. Jeg var altid fristet til at prøve dem først, og gjorde og jeg blev brændt og lært en afgørende første lektion i replika shopping: du vil lave fejl, indtil du finder en god sælger.

Men nu er deres websted nede (det har overvejet det i begyndelsen af ​​august). Jeg har hørt, at mange mennesker, der købte i juli, hænger på en tråd, da deres penge er blevet taget, men deres ordrer er endnu ikke opfyldt. Jeg er ikke chokeret Pursevalley afgav en beslutning om at gå ud som dette ved at rive folk ud, i betragtning af at enhver sofistikeret replikkøber skal være opmærksom på, at de er en meget scam-y-operation, selv når de var op. Deres tasker var ikke sidst og deres løgne var aplenty.

Vil Pursevalley pope op igen? hvem ved? Når jeg tænker på Pursevalley nu, bliver jeg mindet om et barndomsspil, jeg spillede ringet til, hvor i verden er Carmen Sandiego? Jeg tror det eneste spørgsmål, der er nu, er, hvad i verden er der sket med at purseevalley.cn og perfectwatches.to?

Efter perusing online ser jeg, at folk fik at vide, at de flyttede varehuse, og at alle produkterne på deres websted viste sig som udsolgt. Måske var deres fabrik busted, eller måske har de lige truffet en beslutning om at lukke deres operationer efter at have skruet folk i årevis. Én ting er sikkert, selvom Pursevalley har efterladt en sur smag i masser af replikkøbere mund, og for masser af det var deres første dårlige eller middelmådige erfaring, når de handlede om replikaer. Uanset om det er tilfældet, hvorvidt Furevalley blev busted eller lukket ned, er jeg for en glad for at se dem gå, og håber, at de ikke springer op igen.

Er du en person, der har handlet med Pursevalley ideel, før de blev lukket ned og ikke modtaget dine ting? Eller har du nogen ide om, hvad der skete med dem? Venligst prøv en kommentar nedenfor og del dine oplevelser for at oplyse os!

UPDATE: Vi har endelig et klart svar!

Mysteriet om, hvad der skete med Pursevalley er endelig blevet løst. De blev fanget – almindeligt og simpelt. En charmerende bloglæser sendte mig et link til et indlæg på kinesisk (som jeg derefter oversatte), som skitserer, hvordan de blev fanget og endda har nogle snaps af deres varer i deres lagerhus (som måske har været folks manglende ordrer). Nye websteder, der hævder at fortsætte driften af ​​den oprindelige Pursevalley, omfatter PursevalleyFactory.to og Pursevalley.ru Men du skal vide, at disse websteder simpelthen er, at folk efterligner det oprindelige PV og ikke er knyttet til de oprindelige ejere, der nu er i fængsel! Her er oversættelsen af ​​det indlæg, jeg fik herfra:

Tidligere i denne måned meddelte Public Safiksikkerheden, at det kinesiske og amerikanske politi med succes havde sprængt en storskala tværnational overtrædelse af intellektuelle boligforbrydelser. Hele kæden smadrede et kriminelt netværk, der solgte forfalskede luksusvarer til USA og andre lande gennem det uafhængige websted Pursevalley.cn. De offentlige sikkerhedsorganer arresterede de mistænkte. Navn, smadret syv dænder, det pågældende beløb er så højt som 100 millioner yuan. En uge senere blev et takke fra Guangzhou Offentlige Sikkerhedsbureau sendt til Alibaba-koncernen, takker Alibaba for den store datatøtte, der blev leveret af specialholdet i dette tilfælde.

Den 13. januar sendte Guangzhou offentlig sikkerhed et brev af takket være Alibaba-koncernen.

Den 8. november meddelte den offentlige sikkerhedsministerium, at de kinesiske offentlige sikkerhedsorganer havde arresteret 36 kriminelle bander ledet af Zhuang og smadrede 7 falske og falske huler og beslaglagt lædervarer, tasker, ure og andre mærker som forfalsket LV, Rolex, Cartier og Gucci. en hel del mere end 3.000 stykker af smykker, og fundet, at den kumulative salg beløb nåede 100 millioner yuan, de amerikanske retshåndhævende myndigheder samtidigt gennemførte undersøgelser på deres nationale websteder og bulk-bestilling af forfalskninger.

”Vi har modtaget de spor, der leveres af LV så tidligt som i juni 2015 at sige, at vi fandt, at grænseoverskridende bander hyret oversøiske servere til at etablere en uafhængig hjemmeside. Pursevalley.cn sælger et stort antal forfalskninger på tværs af grænsen, der har til hensigt at invitere Ali til at bekæmpe den særlige hold til at samarbejde. Salget af falske modeller til at slå ned.” Alibaba platform regeringsførelse Xiao is Hong fortalte reportere, at i de følgende to år, det særlige team og indehaverne brand rettigheder, Guangdong Provincial Offentlig sikkerhed udført masser af gange for kommunikation og koordination, for at hjælpe politiet til at undersøge udbredelsen af kriminelle netværk i hjemmet bander og hovedpersonen online bane.

Serverens oversøisk Pursevalley shopping site er fuld af falske luksusvarer.

WiForhjælpelsen fra Ali Big Data fandt politiet, at Pursevalley.cn blev registreret i marts 2013. Domænenavnet Justits-registrar er et Guangdong-selskab, men webstedsserveren er placeret i USA. Webstedet udgiver ikke kun et stort antal falske billige rabatmærkeproduktoplysninger, men har også online bestilling og kundeservice funktioner. Brugere gennemfører transaktioner gennem Western Union og PayPal overførsler og støtter betalinger i valutaer som amerikanske dollars, britiske pund og euro.

Den 13. juli 2017 greb politiet et stort antal forfalskede mærke ure.

I midten af ​​juli i år organiserede ministeriet for offentlig sikkerhed kommandoen for Guangdong Provincial Public Safety Bureau til at sende politistyrker til at gennemføre centraliserede indsamlingsoperationer til produktion, oplagring og eksport. På et logistikpunkt i Guangzhou indlæser bande medlemmer de emballerede varer og sender dem til EMS International Logistics Center på Baiyun Lufthavn. I en anden lager og emballage den beslaglagde politiet to kasser med forfalskede luksusur, tilbehør og briller, der involverede en række luksusmærker og fandt et stort antal split-købsdokumenter. Efterfølgende, ifølge EMS International Logistiklisten, der blev fundet på stedet, skyndte politiet til Guangzhou Baiyun Airport International Logistics Center for at kommunikere med told- og beslaglagt meget mere end 100 ikke-leverede internationale eksprespakker.

Politiet greb meget mere end 100 falske pakker, der skulle sendes til udlandet på Guangzhou Baiyun Airport International Logistics Center.

Det er underforstået, at forfalskede luksusvarer på Pursevalley.cn generelt sælges til USA, efterfulgt af europæiske lande. Divisionen af ​​arbejdet i Zhuangmou er også meget klar: Det oversøiske kundeserviceteam er ansvarlig for at modtage ordrer og salg af webstedet; Det indenlandske operationsteam er ansvarlig for oversættelse af oversøiske ordrer og er ansvarlig for eftersalg; Den indenlandske indkøbshold køber i henhold til ordrer eller entruts underjordiske DEN’er til at producere fakes, og derefter lancerer dem selv. Logistikfirmaet udfører pakken, toldangivelsen, og sender derefter det i udlandet.

“Det specielle hold analyserede online spor og fandt, at Zhuangmou Gang brugte Taobao shop til at købe i de tidlige dage. Efter at være blevet styret signifikant af platformen, var det samarbejde med oversøiske bander til at bruge det uafhængige websted til at fortsætte salget. ” Hong sagde, at i dette tilfælde oversøisk efterspørgsel efter falske varer, kan mange forbrugere være kendt for at blive falske, hvilket viser, at fakes er blevet et globalt problem.

“Alibaba har altid støttet anti-falskmøntneriet og løbende appelleret til samfundet for at bekæmpe fakes som fuldkørsel. Vi roste den fælles anti-falskmøntneri mellem Kina og USA, som viser, at grænseoverskridende anti-falskmøntneri er kommet ind i en ny æra. ” Alibaba Chief Zheng Junfang, platformsadministratoren, sagde: “Vi håber hurtigt at slutte til hænder med masser af parter for at eksportere den indenlandske samarbejdsvilje anti-falskmøntneri til verden og at samarbejde med alle de kræfter, der kan forenes i verden for at rette op problemet med forfalskede varer. ”

Hvor gavnligt var dette indlæg? ExcellentGoodaveragePoorwful

Bedøm dette indlæg (3 stemmer)

Del dette:
Twitter.
Facebook.

Sådan her:
Ligesom loading …

Du kan også nyde:

Stella McCartney Falabella Tiny Tote Review (Replica …

Websteder, der skal revideres

Louis Vuitton Quick Bandoulière 35 Replica Review

Mærker, der ikke er værd at få som …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post