Barr + Barr Sample Sale

i sidste uge Vlad så godt, da jeg sprang ind i Barr + Barr -showroom for at se på deres tasker. To ting: Dette er et nyere brand for mig såvel som dette brand skaber adskillige designs. Jeg glæder mig virkelig over at opdage nye mærker (selvom bare nye for mig) for at vise jer alle. Stilarterne er funktionelle, adskillige sportslige en lang optagelse af stropp, med valg, at variation fra enhver form såvel som størrelse, vi er vant til.

Barr + Barr har et prøvesalg, der starter i morgen på deres spektakulære NYC -showroom. Tasker vil være 50% rabat. Undersøg deres websted for at se, om du kan lide deres design, såvel som i bekræftende fald, gå over til prøvesalget for at score en fantastisk aftale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post